Χιντζίδης: Έφυγα γιατί δε με ήθελε ο Όγιος

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Toυς λόγους της αποχώρησής του από τον Ηρακλή εξήγησε ο Αλεξανδρουπολίτης αριστερός μπακ Στράτος Χιντζίδης στην ιστοσελίδα iraklis1908.gr.

Ο 27χρονος αμυντικός τόνισε ότι δεν τον ήθελε στην ομάδα ο νέος τεχνικός Όγιος και ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θίχτηκε ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χιντζίδη έχουν ως εξής: Ήταν επιλογή του προπονητή. Με μια εβδομάδα προπονήσεων διαπίστωσε ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν πήρα καμία ευκαιρία. Ειδικότερα στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας όπου απουσίασε ο Κοντοδήμος δεν μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ . Τότε ζήτησα από τον Κώστα Τσαλίκη να συναντηθώ με τον Όγιος και ότι ήθελα να φύγω από την ομάδα. Θίχτηκε ο ποδοσφαιρικός εγωισμός μου. Ήθελα να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Από την στιγμή που δεν μου δίνονταν οι ευκαιρίες δεν είχα θέση στην ομάδα. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Όγιος δεν με ήθελε στην ομάδα. Ο Γκόγκιτς σε όσο διάστημα βρέθηκε στην ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία σε 1-2 φιλικά αλλά δεν έπαιξα σε επίσημο αγώνα. Είναι ποδοσφαιριστής με εγωισμό και θεώρησα ότι έπρεπε να φύγω. Ήθελα να παίξω και να βοηθήσω τον Ηρακλή. Ήταν μια πρόκληση για μένα. Έβλεπα και τον κόσμο και ήθελα να μπω στο γήπεδο , αλλά δεν είχα αυτή την δυνατότητα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και η ομάδα να βρει τον δρόμο της.