Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Ξάνθη; Επίκειται αποχώρηση που θα ταρακουνήσει όλο το οικοδόμημα της Skoda;

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–   «Ο “σεισμός” που θα γίνει στην Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα μαθευτεί κάτι στο εσωτερικό της ομάδας, θα είναι κάτω ή πάνω της κλίμακας των… 7,7 Ρίχτερ; Μήπως υπάρξει κάποια αποχώρηση που θα “ταρακουνήσει” όλο το οικοδόμημα;».

Αυτές τις δυο αράδες γράφει η γνωστή στήλη Goalάρες της αθηναϊκής εφημερίδας Goal News, προαναγγέλλοντας με τον τρόπο αυτό μια ηχηρή αποχώρηση από την ομάδα και κάνοντας λογοπαίγνιο σχετικά με την γνωστή ανακοίνωση – ρεπορτάζ από την Αμερική, που ανέβηκε μετά τις διαμαρτυρίες για την διαιτησία στην Τρίπολη.

Πρόκειται για το πρώτο σχόλιο της πολύ γνωστής και συνήθως έγκυρης παρασκηνιακής στήλης που βρίσκεται στις πρώτες σελίδες της γνωστής αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας, τα γραφόμενα της οποία ήδη, όπως είναι φυσιολογικό, σχολιάζονται έντονα στην πόλη της Ξάνθης με τους πάντες να αναζητούν ποιος είναι υπό… αποχώρηση.

Ακολουθούν άλλα σχόλια για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, τον Ολυμπιακό και τον Σάββα Θεοδωρίδη, την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη κλπ, αλλά αίσθηση προκαλεί ότι η εφημερίδα προτιμά να προτάξει το συγκεκριμένο σχόλιο για την Ξάνθη. Επιπλέον όμως, λίγο πιο κάτω, έχει άλλα δύο σχόλια για την ομάδα της Skoda, που σίγουρα δεν παιρνούν απαρατήρητα. Αντιφράφουμε:

-Ποιοι ισχυρίζονται πως ο Πανόπουλος το… παρακάνει με την περίπτωση του Βασιλακάκη; Είναι ποτέ δυνατόν ο άλλοτε ταλαντούχος μέσος να σκουπίζει συνεχώς τον πάγκο και να τον θέλουν ταυτοχρόνως και ΑΕΚ και Παναθηναϊκός;

-Ο μίστερ Skoda μήπως προσπαθεί να… ξεφορτώσει και τον τελευταίο παίκτη που είχε στη βιτρίνα, μετά τον Μαρσελίνιο, ποντάροντας στις μεταπωλητικές του ικανότητες αλλά και τις καλές του γνωριμίες;