Κανονικά το ΠΑΟΚ – Εθνικός στο Παλατάκι της Πυλαίας! Την λύση έδωσε το… μπάσκετ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα έγινε γνωστό ότι θα διεξαχθεί κανονικά στο PAOK Sports Arena, στο Παλατάκι της Πυλαίας, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο ThrakiSportS, την λύση έδωσε η Ομοσπονδία… Καλαθοσφαίρισης, καθώς από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ είχαν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια για την διεξαγωγή αγώνων, την οποία προφανώς δεν είχαν φροντίσει να πάρουν οι άνθρωποι του βόλεϊ. Τα σχετικά έγγραφα εστάλησαν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επισήμως η διεξαγωγή του αγώνα (αν και το πιο πιθανό είναι να μην ανακοινωθεί τίποτα, αφού πάντα επισήμως δεν είχε υπάρξει κάτι ούτε ως προς τον κίνδυνο αναβολής που υπήρξε).

Υπενθυμίζεται ότι όπως σημειώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, το Παλατάκι είχε άδεια αλλά αυτή έληξε στο τέλος Οκτωβρίου. Υπήρχε πρόβλημα με την πυρασφάλεια συγκεκριμένα και για τον λόγο αυτό μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είχε αναγκαστεί να ξενιτευτεί στο Αιγίνιο και να παίξει εκεί προ δεκαημέρου το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (είχε διεξαχθεί Δευτέρα, παράλληλα με τον ντέρμπι Εθνικού – ΑΕΚ). Ωστόσο οι αγώνες του μπάσκετ διεξάγονταν κανονικά και αυτό κίνησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που απορούσαν πώς γίνεται για άλλα τμήματα του συλλόγου να υπάρχει άδεια και για άλλα όχι, με αποτέλεσμα να βρεθεί τελικά έστω και αργά το απόγευμα της Παρασκευής λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την Περιφέρεια.

Κατά συνέπεια, η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναχωρεί πλέον κανονικά με το πούλμαν από τον Εβρο για την Θεσσαλονίκη. Η αναμέτρηση υπενθυμίζεται ότι θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από το Novasports και ιντερνετικά από το ThrakiSportS, που φυσικά θα βρίσκεται και στο Κλειστό της Πυλαίας…