Μπάχαλο! Στον αέρα το ντέρμπι κορυφής του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό γιατί δεν έχει άδεια το γήπεδο της Πυλαίας!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στον αέρα βρίσκεται το σαββατιάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό Αλρξανδρούπολης, που κανονικά έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (16/11) με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Volleyleague, η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Παλατάκι. Όμως το κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας έχει πρόβλημα, καθώς έληξε η ανανέωση που είχε δοθεί, δεν έχει εκδοθεί άλλη και κατά συνέπεια το Paok SportS Arena στερείται της άδειας που είναι απαραίτητη για την διεξαγωγή του αγώνα.

Ως δεύτερη έδρα ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει το Αιγίνιο, όμως την συγκεκριμένη αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας η Νίκη Αιγινίου και τέτοιο ενδεχόμενο δεν παίζει. Ως έδρα ακούγεται στην Θεσσαλονίκη ότι έχει ζητηθεί το γήπεδο της Μίκρας που χρησιμοποιεί ο Άρης, ωστόσο οι κακές γλώσσες λένε ότι σε αυτό το ενδεχόμενο αντιδρά ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Αλέκος Λεώνης επειδή φοβάται πιθανές αντιδράσεις των οπαδών του Ηρακλή που αγωνίζεται επίσης εκεί πιο πριν για την Α2 Κατηγορία!

Μια άλλη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν να γίνει το ματς Δευτέρα στο Αιγίνιο, αλλά σε αυτό το ενδεχόμενο αντιδρά με το δίκιο του ο Εθνικός, καθώς η μισή ομάδα θα απουσιάζει σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν υπηρεσία και είναι αδύνατο αυτήν την χρονική στιγμή να αλλάξουν το πρόγραμμα και να ζητήσουν άδεια ή ρεπό. Και μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα επρόκειτο να αναχωρήσει το μεσημέρι από την Αλεξανδρούπολη και βάσει άλλης ενημέρωσης, θα αναχωρήσει κανονικά για την Θεσσαλονίκη με κίνδυνο να μεταβεί εκεί τζάμπα και να πληρώσει διανυκτέρευση δίχως λόγο.