Τα βρήκαν Ένωση και Διαιτητές! Κανονικά οι αγώνες στα γήπεδα της Θράκης!!!

Ανταπόκριση απο την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Τα βρηκαν οι διαιτητές της Θράκης με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης, κάτι που σημαίνει ότι παρά την πανελλαδική αποχή των διαιτητών από τους αγώνες της ΕΟΠΕ και των Περιφερειών της, τα παιχνίγια για τον Δ’ Όμιλο Ανδρών και Γυναικών της Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας θα διεξαχθούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝΜΑΚ:

Σε κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της Α’ περιφέρειας και του ΣΥΔΠΕ Θράκης & Ανατ. Μακ/νίας, αναζητήθηκαν οι τρόποι εξεύρεσης λύσης στο θέμα των οφειλόμενων προς τους διαιτητές για τα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς και στο θέμα των  αμοιβών και οδοιπορικών στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα 2013-2014 που διοργανώνει η Ένωσή μας.
Με αποδοχή κι από τις δύο πλευρές κοινά αποδεκτών προτάσεων, αποφασίσθηκαν:
α) Καταβολή από την Ένωση στους διαιτητές των οφειλομένων περιόδου 2012-2013 μόλις γίνει η σχετική επιχορήγηση από την Ομοσπονδία.
β) Καταβολή όλων των πραγματοποιηθέντων ανά αγωνιστική, μετακινήσεων και ημεραργιών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα περιόδου 2013-2014,  πριν την έναρξη των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής.
γ) Τμηματική καταβολή αποζημιώσεων διαιτησίας για την συμμετοχή των διαιτητών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα περιόδου 2013-2014 με οριστική εξόφληση έως το τέλος των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.
δ) Το ύψος αποζημίωσης καθορίστηκε σε 10,00 € ανά διαιτητή αγώνα.
ε) Συμφωνήθηκε η άμεση ΑΡΣΗ ΑΠΟΧΗΣ από τις διαιτησίες των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ ΜΑ/ΝΙΑΣ.