Οι θρακιώτες διαιτητές που ορίστηκαν στους αγώνες της Football League

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μπορεί αυτό το σαββατοκύριακο να μην έχει αγώνες της Super league λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας αλλά ούτε και της Γ’ Εθνικής λόγω της διεξαγωγής του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, ωστόσο θα διεξαχθούν κανονικά ο βόρειος και ο νότιος όμιλος της Football League.

Αίσθηση μάλιστα προκαλεί ότι ορίστηκε θρακιώτικη (και συγκεκριμένα ξανθιώτικη) τριάδα στο ένα από τα δύο ντέρμπι του… νοτίου ομίλου, αυτό της Πάτρας ανάμεσα στις δυο μεγάλες ιστορικές ομάδες του νομού, την Παναχαϊκη και τον Παναιγειάλειο.

Τον αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τις 2.00 μ.μ. της Κυριακής θα διαιτητεύσει ο κομοτηναίος μεν στην καταγωγή αλλά ανήκων στον Σύνδεσμο Ξάνθης Χρήστος Γκράνας, με βοηθούς τους Χατζημωυσιάδη και Εμπλιούκ του ιδίου συνδέσμου. Τέταρτος ορίστηκε Μπλάνας (Μεσσηνίας).

Από το πρόγραμμα του νοτίου ομίλυ ξεχωρίζουν επίσης τα παιχνίδια Γλυφάδα – Ηρακλής Ψαχνών, Βύζας Μεγάρων – Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός – Καλλιθέα, Φωκικός – Φωστήρας, Επισκοπή – ΑΟ Χανιά και το μεγάλο παιχνιδι Ολυμπιακός Βόλου – Πανηλειακός.

Στον βόρειο όμιλο, το Σάββατο (16/11, 18:00, Ote Tv) ο Κιγιτζή του Συνδέσμου Θράκης έχει οριστεί τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση Δόξα Δράμας – Ζάκυνθος. Επίσης, ο Λιώλιας του Συνδέσμου Έβρους θα είναι δεύτερος βοηθός στο παιχνίδι της Κυριακής (17/11, 15:00) ανάμεσα σε Απόλλωνα 1926 και Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου θα διαιτητεύσει ο καβαλιώτης Κιοτζένης.

Τα άλλα ματς της αγωνιστικής του βορείου ομίλου: Πιερικός – Αναγ. Γιαννιτσών, Κέρκυρα – Αιγινιακός, Εθνικός Γαζώρου – Βατανιακός, Καβάλα – Νίκη Βόλου, Τύρναβος – Ηρακλής.