Oh la la!!! Δείτε τι (μπορούν να) απολαμβάνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα της Θράκης!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Πολλαπλά εγκεφαλικά προκάλεσε νυχτιάτικα η Ιωάννα Γίτση στον ανδρικό φίλαθλο πληθυσμό της Θράκης με την φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook.

Καταρχήν, τι εστί Ιωάννα Γίτση. Είναι λοιπόν φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με καταγωγή από την Λάρισα, που όμως παίζει βόλεϊ στην γυναικεία ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης. Αλλά είναι και μοντέλο, έχει κάνει φωτογραφίσεις που ανεβαζουν την ανδρική λίμπιντο και κυρίως μιλάει ακομπλεξάριστα, όπως οι πιστοί μου αναγνώστες είχατε την ευκαιρία να διαπιστώσετε τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχα ξανασχοληθεί με την αφεντιά της, μια σέξι βολεϊκή φωτογράφιση και μια συνέντευξη ποταμό όπου μιλούσε για… “σεξ και μπάλες”. Όσοι δεν θυμάστε, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Θυμηθήκατε; Λοιπόν, η Ιωάννα μας ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά μέσω… facebook. Και προκάλεσε καρδιακές προσβολές με την φωτογραφία που ανέβασε απόψε. “Όχι βρε Ιωάννα βραδιάτικα”, γράφει ένας φίλος της και εκείνη απαντά: “Xaxaxaxa den exoun wres auta”. Όπως διαπιστώνουμε στον διάλογο που άνοιξε στην συνέχεια, κάπου ανάμεσα στις κοπέλες της φωτογραφίας είναι και η Ιωάννα μας, που είναι αλήθεια ότι έχει κάνει αισθητή την απουσία της από τους φετινούς αγώνες της Νίκης, στης οποίας το ρόστερ είναι δηλωμένη μεν, αλλά απουσιάζει μέχρι στιγμής από τους αγώνες δε.

Λέτε να κάνει ντεμπούτο αυτό το Σάββατο; Όσοι πιστοί, σπεύσατε στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης με την ελπίδα να συναντήσετε αυτήν και τις άλλες συμπαίκτριές της. Άλλωστε αυτήν την αγωνιστική η Νίκη παίζει εντός! Όσο για το ποια από τις κοπέλες της φωτογραφίας είναι η αγαπημένη (σας) Ιωάννα; Αυτό είναι θέμα κουίζ αγαπητοί μου, που δεν θα σας το απαντήσω εγώ…