Κόντρα Αλαφούζου – Μελισσανίδη για… Βασιλακάκη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Στο στόχαστρο των δύο μεγάλων αθηναϊκών ομάδων του τέως ΠΟΚ έχει μπει ο Θοδωρής Βασιλακάκης, σύμφωνα με μπαράζ δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών.

Το προηγούμενο διάστημα, σε συνέχεια διαφόρων ρεπορτάζ για παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ και αφού βρήκε στην επιφάνεια μετά την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου το όνομα μεταξύ άλλων του Δημήτρη Γούτα αλλά και του Κενάν Μπαργκάν, για να εστιάσουμε μόνο σε περιπτώσεις με θρακιώτικο ενδιαφέρον, υπήρξαν δημοσιεύματα και για τον Βασιλακάκη. Δημοσιεύματα που πρωτοξεκίνησαν από τον κιτρινόμαυτο Τύπο, αναπαράχθηκαν και δεν διαψεύστηκαν.

Σήμερα ωστόσο ήρθε να χτυπήσει και η “Πράσινη”, που αναφέρει ότι ο 23χρονος μέσος της Ξάνθης συμπεριλήφθηκε στα φετινά μεταγραφικά πλάνα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, το ρεπορτάζ προχωράει και αναφέρει ότι ο Βασιλακάκης αφορμή προσέγγισης της διοίκησης της ακριτικής ομάδας από τους «πράσινους». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενδιαφέρθηκαν να μάθουν την τιμή του νεαρού.

“Πάντως, οι συζητήσεις παρέμειναν σε θεωρητικό επίπεδο, αφού δεν κατατέθηκε κάποια επίσημη πρόταση. Αυτό θα συμβεί μελλοντικά, αν ο Βασιλακάκης καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις σε σύγκριση με τους υπόλοιπους στόχους…”, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας..