Το παρασκήνιο σχετικά με την απόκτηση του Γούτα από την ΑΕΚ και οι δηλώσεις του παίκτη…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Δημήτρης Γούτας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να πει κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».

Μιλώντας στη Nova ο κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης …πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα μετά από ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το ενδιαφέρον της AEK για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι είναι αφοσιωμένος στα καθήκοντά του με τους Θρακιώτες.

«Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω κάτι. Κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Κοιτάω να παίζω όλο και καλύτερα από αγωνιστική σε αγωνιστική και ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Επαναλαμβάνω ότι είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου» είπε μεταξύ άλλων ο Γούτας με εμφανή διάθεση να μην πει αρκετά πράγματα σχετικά με το μέλλον του και το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Κόντρα πάντως σε δημοσιεύματα του Τύπου που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την ευκολία απόκτησης του Δημήτρη Γούτα και ουσιαστικά του τυπικού μέρους της μεταγραφής, η πραγματικότητα διαφέρει λιγουλάκι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 ο Δημήτρης Γούτας όντως είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ, όντως βρίσκεται σε λίστα με τις περιπτώσεις που έχουν προωθηθεί, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ούτε στο “τυπικό” θέμα της απόκτησης του παίκτη, αλλά ούτε καλά καλά στο μυαλό των ανθρώπων του δικεφάλου.

Για την ακρίβεια ο παίκτης διαθέτει κάποια καλά στοιχεία, αλλά ακόμα δεν έχει πείσει 100% τους υπευθύνους των μεταγραφικών θεμάτων για να προωθήσουν την μεταγραφή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο στάδιο της απόκτησης.

Άλλωστε, η περίπτωση του δεν θα είναι τόσο εύκολη καθώς ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της Σκόντα Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, είχε δηλώσει πως ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να παίξει στην ακριτική ομάδα και μετά να μπει στην βιτρίνα για πωλητήριο.

Ουσιαστικά, σε ελεύθερη μετάφραση, ο παίκτης πρώτα θα πρέπει να πιάσει εξαιρετικές αποδόσεις και μετά θα τον δώσει, προκειμένου να πιάσει υψηλή τιμή πώλησης. Και η αλήθεια είναι πως ακόμα ο νεαρός και ταλαντούχος Γούτας, τώρα αρχίζει σιγά σιγά να ξεχωρίζει.