Ο Ξανθιώτης Ζαγναφέρης έβαλε δυο γκολ στον Άρη και τον κέρδισε μόνος του!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Παρουσιάζοντας εικόνα θλίψης και απογοήτευσης, ο ελλιπής Άρης ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα με 2-1 από τον ψυχωμένο Μακεδονικό και ουσιαστικά από τον Ξανθιώτη Γιάννη Ζαγναφέρη που πέτυχε και τα δύο τέρματα του Μακεδονικού, αντιπάλου των Εβρου Σουφλίου και ΠΑΟ Κοσμίου στην Γ’ Εθνική. 

Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν τραγικοί σε όλες τις γραμμές στο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας και οι περισσότεροι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Μιλίνκοβιτς, δεν απέδειξαν ότι έχουν θέση έστω σε ρόστερ επαγγελματικής ομάδας και μοιραία. Ο Μακεδονικός προηγήθηκε νωρίς με τα δύο τέρματα του Ζαγναφέρη.

Αρχικά  στο 5′ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος των Οικονομόπουλου και Έλσνερ, ενώ στο 9′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, κινήθηκε έξυπνα μεταξύ των στόπερ του Άρη και με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 2-1. Ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι μετά το πρώτο τέταρτΟ της αναμέτρησης. Έχασε 4-5 κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες σπατάλησε ως επί το πλείστον ο Μανιάς (δοκάρι στο 28′), που βρέθηκε σε κακή μέρα, αν και στο 33ο λεπτό σκόραρε μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Μακεδονικούγια το 2-1.