Αναβολή αγώνα και ακολούθως ρεπό στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του έχει ο Νίκος Αντωνιάδης μετά την ματαίωση του αγώνα της εμβόλιμης πρώτης αγωνιστικής στις Σέρρες, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη (13/11).

Η απώλεια του προπονητή της γυναικείας ομάδας του Άρη Γιώργου Περσιανλή, ήταν ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των ανθρώπων που ο κόσμος του βόλεϊ αποχαιρέτισε με αναπάντεχο τρόπο μέσα στο 2013. Το σοκ από την τραγωδία που συνέβη την ώρα του αγώνα του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών Άρης – Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι τεράστιο και η ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ίδια μέχρι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013.

Ετσι αναβλήθηκε η εμβόλιμη αγωνιστική που είχε προγραμματιστεί και δεδομένου ότι η Ορεστιάδα έχει μπροστά της το ρεπό στην αγωνιστική του ερχόμενου  Σαββάτου (εάν και εφόσον φυσικά πραγματοποιηθεί, καθώς εκκρεμεί η αποχή των διαιτητών), εκτιμάται ότι θα υπάρξει  η δυνατότητα να επανέλθουν οι τραυματίες αλλά και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα των πρώτων τριών αγώνων.