Θετικός για την ΑΕΚ ο Κενάν Μπαργκάν! Οι πρώτες δηλώσεις του…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσιάζεται ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος τόνισε πως δεν τον πειράζει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα στη Football League. Ο θρακιώτης παίκτης της Βέροιας μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Ένωση και υπογράμμισε πως είναι θετικός να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του στην προσπάθεια που καταβάλουν οι «κιτρινόμαυροι» στη νέα εποχή του συλλόγου.

Αρχικά, ο Μπαργκάν δήλωσε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»: «Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και με τιμά πολύ σαν παίκτη. Ειδικά μάλιστα σε αυτή την εποχή που στην ΑΕΚ δημιουργείται κάτι πολύ δυνατό. Κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στη Football League του χρόνου δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη ομάδα που ξεκινά από την αρχή. Περιμένω τις εξελίξεις κι εφόσον η ΑΕΚ επισημοποιήσει την πρότασή της στη Βέροια, θα το συζητήσω με την ομάδα μου».

Στη συνέχεια, ο νεαρός ξανθιώτης επιθετικός συμπλήρωσε: «Χαίρομαι γιατί το ενδιαφέρον δείχνει ότι και οι δικές μου προσπάθειες και η δουλειά που κάνω αποφέρουν αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να πω κάτι ουσιαστικό αυτή τη στιγμή, καθώς είμαι παίκτης της Βέροιας και τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα μου».