Μπάχαλο και αλλαγές προπονητών στον ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σοβαρές εξελίξεις στον πάγκο του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Παλατάκι της Πυλαίας. Ο Στέλιος Καζάζης, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ, παραιτήθηκε από την θέση του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 (αλλά γεμάτα) σετ στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τεχνικός αναγκάζεται λόγω οικογενειακών λόγων να αφήσει  την Θεσσαλονίκη και τον “δικέφαλο” του Βορρά δίνοντας την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ανδρέου ο οποίος όσες προσπάθειες και αν έκανε να τον μεταπείσει, έπεσαν στο κενό.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών πάντως από το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν οι καλύτερες με τον ηγέτη του ΠΑΟΚ να έχει έρθει σε ρήξη με τον έμπειρο τεχνικό από το τουρνουά προετοιμασίας στο Πήλιο όταν μπροστά σε ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού του έβαλε τις φωνές για τεχνικά θέματα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Καζάζη. Το κλίμα έγινε ακόμη πιο βαρύ μετά την ήττα με ανατροπή από την ΑΕΚ στο “Παλατάκι”.

Το κλίμα δεν ανεστράφη παρά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλα τα παραπάνω είναι μερικές από τις αιτίες που οδήγησαν σιγά σιγά στην πόρτα της εξόδου τον Καζάζη με το δικό του ποτήρι της υπομονής να έχει ξεχειλίσει εδώ και καιρό. Αφορμή τώρα της παραίτησης του στάθηκε η ήττα από τον Ολυμπιακό που για τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ ήρθε με άσχημο τρόπο.

Ο Καζάζης το απόγευμα της Δευτέρας δεν πήγε στην προπόνηση, υπέβαλε την παραίτησή του με τους ανθρώπους του “δικεφάλου” να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αλέκο Λεώνη ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα κοουτσάρει την ομάδα το προσεχές Σάββατο στο τηλεοπτικό ντέρμπι με τον Εθνικό στο PAOK Sports Arena.

Το όνομα του Λεώνη είχε ακουστεί και πέρσι όταν ο ΠΑΟΚ έλυσε τη συνεργασία του με τον Μέλκα ωστόσο οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε συνεργασία κάτι που όλα δείχνουν ότι θα γίνει τώρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της ομάδας μας Στέλιος Καζάζης υπέβαλλε πριν από λίγο στη διοίκηση του τμήματος την παραίτηση του. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Αθήνα. Παρά και τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον πρόεδρο του ΤΑΠ Γιώργο Ανδρέου να τον μεταπείσει, για να συνεχίσουν μαζί το πλάνο που είχαν χαράξει από την αρχή της χρονιάς , αυτό δεν κατέστη δυνατό». ανέφερε η ανακοίνωση τοιυ ΤΑΑ ΠΑΟΚ.