Δύο Εβρίτες για τον πάγκο του Παμβοχαϊκού, αλλά προτιμήθηκε ο τρίτος…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Το κεφάλαιο του Νίκου Ζαλμά έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας για τον Παμβοχαϊκό, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο Βραχάτι, και τη σκυτάλη έλαβε εξ ολοκλήρου η διοίκηση της κορινθιακής ομάδας για τον αντικαταστάτη του.

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του Παμβοχαϊκού εξέτασε σοβαρά τις υποψηφιότητες δύο εβριτών προπονητών. Συγκεκριμένα, έκανε  προχωρημένες επαφές με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των γυναικών Γιάννη Καλμαζίδη, ενώ το πρωί της Δευτέρας  είχαν βρεθεί κοινά σημεία επαφής και με τον Κώστα Δεληκώστα.

Ωστόσο αργά το βράδυ τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι μετά την παραίτηση του Στέλιου Καζάζη από τον ΠΑΟΚ. Όπως είπε κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης θα εκτιμηθούν όλα τα δεδομένα από τους τρεις κορυφαίους τεχνικούς και μέχρι το βράδυ της Τρίτης 12/11 θα ανακοινωθεί η απόφαση για τον εκλεκτό που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Το βράδυ έφτασε και ως εκλεκτός ανακοινώθηκε ο Στέλιος Καζάζης, που δεν πρόλαβε να μείνει ούτε ένα εικοσιτετράωρο άνεργος. Όσο για τους δυο Εβρίτες; Ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει πάντα την Εθνική Γυναικών ενώ ο Κώστας Δεληκώστας, που τα τελευταία χρόνια είναι άκρως επιτυχημένος ομοσπονδιακός τεχνικός στην Κύπρο, φημολογήθηκε ακόμα για την Παναχαϊκή αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, απέρριψε την πρόταση που του έκανε ο Νίκος Ρουμελιώτης.