Βράζει η Ξάνθη για την διαιτησία στην Τρίπολη! Η ανακοίνωση Πανόπουλου και οι καυστικές δηλώσεις Μάουρερ…

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

–  Έντονα είναι τα παράπονα των ανθρώπων της Skoda Ξάνθη για την διαιτησία του Κουτσιάυτη από την Άρτα, καθώς θεωρούν ότι από δικές του αποφάσεις η ομάδα της Θράκης στερήθηκε το διπλό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τρίπολη. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Ράινερ Μάουερ. Πριν όμως, είχε φροντίσει ο Χρήστος Πανόπουλος να δώσει το στίγμα του με μια από τις συνήθεις σε τέτοιες περιπτώσεις καυστικές ανακοινώσεις του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αναφέρει: “Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων που οι ιθύνοντες κι εσείς θα κρίνετε, ο διαιτητής σταματάει τον παίκτη μας προ της εστίας, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας φάουλ, σε μία φάση που δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Να είστε σίγουροι, για τα όποια κακά υπάρχουν ή έχουν γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα μας. Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας”.

Η δήλωση του προπονητή της Skoda Ξάνθης, Ράινερ Μάουερ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα: «Ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα ήταν δύσκολο να έρθουμε στην Τρίπολη για τον Αστέρα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, αντιδράσαμε, δημιουργήσαμε και ύστερα κάναμε 2 γκολ. Το πρώτο ήταν με λίγη τύχη, με την βοήθεια του τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Στο τέλος είχαμε μεγάλη ευκαιρία με Σολτάνι και τον Μπαξεβανίδη να κάνουμε το 1-3. Στο 2-2 δεν σκοράραμε σε άδεια εστία. Στο τέλος όμως ο διαιτητής μας στέρησε δύο βαθμούς. Όλοι είδαν ότι δεν ήταν φάουλ. Η ομάδα μου πάλεψε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου αλλά είμαι απογοητευμένος από τον διαιτητή».