Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τσαπάνης! Ευχές από το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Βγήκε από το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ο Μάκης Τσαπάνης, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη. Ως γνωστόν, ο παίκτης του Έβρου Σουφλίου τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο λίγο μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και με αίματα να βγαίνουν από τη μύτη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Τελικά όλα πήγαν καλά και ο παίκτης της ομάδας της Θράκης πήρε εξιτήριο και βρίσκεται ήδη στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη. Θα χρειαστεί ωστόσο να απουσιάσει από αρκετές προπονήσεις, μέχρι να μπορέσει να επανέλθει.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του από την πρώτη στιγμή ανησύχησε τους παράγοντες του Σουφλίου που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και είναι χαρακτηριστικό ότι το αποτέλεσμα του αγώνα πέρασε αυτόματα σε δεύτερη μοίρα. 

Το διοικητικό συμβούλιο του Έβρου Σουφλίου με ανακοίνωσή του στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της θρακιώτικης ομάδας και εύχεται στον Μάκη Τσαπάνη περαστικά και “γρήγορα να επιστρέψει κοντά μας, στους αγωνιστικούς χώρους”.