Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Τιτάνες Δράμας – Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Την πέμπτη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά από τους Τιτάνες στη Δράμα με 86-73. Όπως ακριβώς και στα προηγούμενα ματς, η ομάδα του Στέφανου Βουτσά πλήρωσε το κακό τρίτο της δεκάλεπτο, κατά το οποίο δέχτηκε 26 πόντους!

Στο πρώτο δεκάλέπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν από την αρχή το προβάδισμα φτάνοντας με τη λήξη του στο +9. Στη συνέχεια ο Εθνικός βελτίωσε την άμυνά του και κατάφερε να προηγηθεί με 33-34 για να κλείσει το ημίχρονο με 36-34 με τρίποντο των Τιτάνων στην εκπνοή.

Στο τρίτο και καταστροφικό δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με μπροστάρηδες τους Μελισσαρίδη και Τοσουνίδη, που σημείωσαν από 21 πόντους κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να φτάσουν στο +15 με τη λήξη του. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Εθνικός έκανε την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 86-73.

Πλέον η ομάδα της Αλεξανδρούπολης καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πετύχει τις πρώτες της νίκες που θα της επιτρέψουν να αισιοδοξεί για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 36-34 (ημίχρονο), 62-47, 86-73 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Δημάδης – Γιαννούλης

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γρηγοριάδης): Παπαδόπουλος 4, Μανιώτης 15 (3), Στυλίδης 10, Γρηγοριάδης, Μελισσαρίδης Στ.9 (2), Χατζηνικολάου, Μελισσαρίδης Λαζ. 21 (7), Τοσουνίδης 21, Θεολογίδης, Γουδούτσης 6, Πεδίδης, Σάβογλου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βουτσάς) : Χονδρόπουλος, Δουρδούλης , Ξένος 15 (2), Κανδύλης, Τελούδης 23 (2), Φωτιάδης, Νούλας 9, Μπαταλίδης 11 (3), Παπαλαμπίδης 4, Πασσιάς, Γεροντίτης 11.