Κύπελλο Ελλάδος: Ο Μάνος Γαβριηλίδης κληρώνει… μέχρι τον τελικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Η ώρα της κληρωτίδας έφτασε για τις 16 ομάδες που συνεχίζουν την πορεία τους στο Κύπελλο Ελλάδας. Στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή θα γίνει η κλήρωση για την 3η φάση του θεσμού αλλά και για τη συνέχεια, που αφορά τους «8» και τους «4» αλλά και τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού. 

Παρών φυσικά στην κλήρωση θα είναι ο κομοτηναιος πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης. Δυστυχώς όμως, αυτή θα είναι η μόνη θρακιώτικη παρουσία σε αυτήν, αφού τόσο η Skoda Ξάνθη όσο και ο Πανθρακικός αποκλείστηκαν από την συνέχεια του θεσμού.

Στο Κύπελλο συνεχίζουν έξι ομάδες της Football League και δέκα της Super League και το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην κλήρωση από την οποία μπορούν να προκύψουν ακόμα και ντέρμπι «αιωνίων» ή ντέρμπι… Βορρά και Νότου.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: Νίκη Βόλου, Αστέρας Μαγούλας, Ηρακλής Ψαχνών, Αιγινιακός, Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Καλλονή, ΟΦΗ, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ