Γ Εθνική: Όσα έγιναν στο Ηρακλής Αμπελοκήπων – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Μεγάλο αποτέλεσμα πήρε μέσα στην Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων ο Έβρος Σουφλίου, αφού κατάφερε στο τελευταίο πεντάλεπτο να ανατρέχψει το σε βάρος του 2-0 και να επιστρέψει στην Θράκη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 13’ ο Παπαϊωάννου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ από το ύψος του πέναλτι και στο 43’ ο Βαϊδαμενίδης έκανε το 2-0 μετά από λάθος του Μπάτζιου και πάσα του Παπαϊωάννου, δείχνοντας να «καθαρίζει» για την ομάδα του, σε μια στιγμή που το μυαλό όλων στο Σουφλί βρισκόταν στον Τσαπάνη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη λίγο πριν το ημίωρο και αναγκάστηκε όχι μόνο να γίνει αλλαγή, αλλά με δεδομένη την αιμορραγία που υπήρχε, να φυγει με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο Παπανικολάου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ¨Εβρος ανέβασε την απόδοσή του. Απείλησε μερικές φορές και διαμαρτύρεται για την φάση του 60ου λεπτού, όταν υπήρξε λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε πάσα του Αραμπατζή στον Δανίδη. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν. Στο 85’ ο Αραμπατζής μείωσε σε 2-1 για τον Έβρο με σουτ απο το ύψος του πέναλτι, ενώ μπαίνοντας στις καθυστερήσεις ο Αραμπατζής και πάλι, που λίγο πιο πριν είχε τραυματιστεί και συνέχισε να παίζει σφίγγοντας τα δόντια, κατάφερε μετά από πασα που του έγινε έξω απ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με το δεξί πόδι να κάνει ένα ευθύβολο σουτ που κατέληξε στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Ηρακλή Αμπελοκήπων και να ισοφαρίσει διαμορφώσει έτσι το τελικό 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί η δυναμική παρουσία των φιλάθλων της θρακιώτικης ομάδας, που ήταν περισσότεροι από του γηπεδούχους (διακρίνονται πίσω δεξιά στην αναμνηστική φωτογραφία που τραβήχθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα).

Διαιτητές: Τρακαλιάνης, Κρυώνας, Αναστασιάδης (Σερρών)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ζιάκας, Αλεξόπουλος (60΄ Ιορδανίδης), Γκιαούρης, Πομάκης, Σακαλής, Νικολίτσας, Παπαϊωάννου, Καρατζάογλου (88΄ Ζγκούρι), Χαψάς, Ξανθόπουλος (64΄ Τσομπάνογλου), Βεϊδαμενίδης.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπορίδης, Μεμούρης, Κατρανίτσας, Λίτσος, Τσαπάνης (32΄ λ.τ. Μπάτζιος), Τρίχας, Μεμέτ (55΄ Δανίδης), Εφραιμίδης (65΄ Γιαννατσικίδης), Λαζαρίδης, Βιόπουλος, Αραμπατζής.