Το τρίτο ημίχρονο από το Παγκρήτιο: Δηλώσεις Μάντζιου, Σκλιοπίδη και Κατσικοκέρη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αποβολή του Εμπο στο 28ο λεπτό κι ενώ ο Πανθρακικός ήταν μπροστά στο σκορ. “Eγινε ένα καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες δικαίωσαν τη μέχρι σήμερα πορεία τους. Η αποβολή μας ανάγκασε να παίξουμε για 70′ με παίκτη λιγότερο. Είναι πολύς ο χρόνος για ένα τόσο ανταγωνιστικό παιχνίδι.

 

Ξεκινήσαμε καλά, βάλαμε το γκολ αλλά μετά την αποβολή ήταν δύσκολο για μας”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανθρακικού και συνέχισε: “Είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή του Τζανή ενώ μετά την ισοφάριση είχαμε και το δοκάρι του Ιγκόρ. Μείναμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος αλλά δε τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του. Και εμείς δείξαμε όμως ότι είμαστε καλή ομάδα. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε”.

Χαρούμενος για την υποδοχή που του επεφύλασσε ο κόσμος του Εργοτέλη αλλά απογοητευμένος για την ήττα του Πανθρακικού, δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Νίκος Κατσικοκέρης. «Είμαι σίγουρα χαρούμενος για την υποδοχή και το χειροκρότημα του κόσμου. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα λόγω της ήττας. Θεωρώ πως χάσαμε άδικα. Ο Εργοτέλης έχει καλή ομάδα, πέρασα εδώ μια πολλή όμορφη χρονιά, που ολοκληρώθηκε βέβαια με θλίψη. Προσπαθούμε για το καλύτερος. Εύχομαι υγεία στα παιδιά του Εργοτέλη, αλλά και στα δικά μας παιδιά να είμαστε δυνατοί και να συνεχίσουμε. Ο Πανθρακικός μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη, κάτι που προκύπτει από σκληρή δουλειά. Όλος ο κόσμος το βλέπει πως είμαστε υπολογίσιμος αντίπαλος».

Από την πλευρά του, στην κόκκινη κάρτα στάθηκε και ο Δημήτρης Σκλιοπίδης: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά ακόμα kai με δέκα παίκτες. Ακόμα και όταν ισοφαριστήκαμε, μπήκαμε με τη φιλοσοφία να παίξουμε μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν άτυχοι γιατί με το δοκάρι που είχαμε μπορούσαμε να μπούμε ξανά μπροστά στο σκορ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μείναμε πίσω με 2-1 και μετά μοιραία ήρθε και το τρίτο γκολ. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας τώρα (σ.σ. Ολυμπιακός), θα κοιτάξουμε να κάνουμε μια πολλή καλή εμφάνιση και μακάρι να βγει κάτι θετικό».