Α2 Γυναικών: Θρήνος! Πέθανε την ώρα του αγώνα ο προπονητής του Άρη…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ, για ακόμα μια φορά μέσα στο 2013. Αυτή τη φορά η κατάρα χτύπησε τον Άρη Θεσσαλονίκης, αντίπαλο της Νίκης Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α2 Γυναικών, αφού ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Γιώργος Περσιανλής έχασε τη μάχη με τη ζωή μέσα στο ασθενοφόρο όταν πριν απο λίγη ώρα μεταφερόταν στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Οπως διαβάζουμε σοκαρισμένοι στο volleynews, ο 47χρονος τεχνικός υπέστη ανακοπή καρδιάς το απόγευμα στο τρίτο σετ της αναμέτρησης της Α2 γυναικών ανάμεσα στην ομάδα του τον Άρη και την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ο Αντώνης Πίττας, γιατρός και μέλος της ομάδας, τον επανέφερε στη ζωή, μπήκε στο ασθενοφόρο και εκεί έχασε και πάλι τις αισθήσεις του. Στη διαδρομή δεν άντεξε και κατέληξε.

Από το νοσοκομείο ενημέρωσαν την σύζυγό του για την άσχημη εξέλιξη. Η είδηση προκαλεί σοκ και στους ανθρώπους που τον γνώριζαν στην Αλεξανδρούπολη, ιδίως στη Νίκη που οι παίκτριες, οι παράγοντες και ο προπονητής της ομάδας τον γνώριζαν καλά καθώς αμφότερες οι ομάδες συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος

Η κηδεία του ασπρομάλλη τεχνικού θα γίνει αύριο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…