ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Νέα νίκη για το εφηβικό του Αρίων, που κλείδωσε την πρωτιά!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

–   Την έκτη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε η εφηβική ομάδα του Αρίων Ξάνθης, που επικράτησε με 60-44 του Αστέρα Καβάλας «κλειδώνοντας» την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τους Καβαλιώτες, καταφέρνοντας να πετύχουν ακόμη μια νίκη απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Αστέρα και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα του Αρίων που αποτελεί την συνέχεια της εκπληκτικής φουρνιάς της Ξανθιώτικης ομάδας που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, και δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα. Την επόμενη αγωνιστική οι παίκτες του Αρίων έχουν εύκολο έργο μια και θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα των Κρηνίδων «Μακεδόνες» που βρίσκονται στην τελευταία θέση, ενώ ο Αστέρας έχει το ντέρμπι με την ομάδα της Ένωσης Καβάλας.

Δεκάλεπτα: 16-11, 27-22 (ημίχρονο), 48-36, 60-44 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Βαγγέλης Αρβανιτίδης): Κοτανίδης, Ερμείδης 9, Τάσσος, Θεοδορόπουλος, Ντούβελος 9, Σαββουλίδης 4, Πιστόλας 4, Καρτάλης 20, Αραλάγιος 12, Βαλασίδης, Φώτης 2, Καρυμπόβ.