Γ Εθνική Live: Απόλλων Αρναίας – ΓΑΣ Κομοτηνή, Ανατόλια – Ασπίδα και Τιτάνες – Εθνικός

Μεταδίδουν οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Νεκτάριος Αμποβιανίδης και Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους τρεις αγώνες των ομάδων της Θράκης στην Γ’ Εθνική. Όλες αγωνίζονται εκτός έδρας, σε κρίσιμες αναμετρήσεις. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Κομοτηνή, ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από την Ξάνθη και ο Λεωνίδας Κάλφας από την Αλεξανδρούπολη, που έχει και τον συντονισμό αυτού του live, μας ενημερώουν για την εξέλιξη στα παιχνίδια Τιτάνες Δράμας – Εθνικός Αλεξ, Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης και Απόλλων Αρναίας – ΓΑΣ Κομοτηνή…

Καλησπέρα. Είναι η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε το παράδοξο και οι τρεις ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται εκτός έδρας, όπως και πριν δύο εβδομάδες. Είμαστε ακόμα νωρίς, τα παιχνίδια αρχίζουν στις έξι το απόγευμα και μάλιστα αυτό του ΓΑΣ μισή ώρα πιο μετά, αλλά θα σας βάλουμε σιγά – σιγά στο κλίμα…

Ωρα 16:20  Ισως το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό του Εθνικού, που μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει νίκη και οφείλει να προσπαθήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Δράμα απέναντι στους Τιτάνες, προκειμένου να μην γίνει το 0-5.

Ωρα 16:30  Η Ασπίδα Ξάνθης έχει γνωρίσει μία ήττα και έχει νίκες σε όλα τα άλλα ματς και είναι από τις ομάδες που μέχρι στιγμής πρωταγωνιστούν. Ωστόσο ο αγώνας με την μαχητική ομάδα του Ανατόλια θα είναι εξ ορισμού δ΄λυσκολος, δεδομένου ότι είναι και εκτός έδρας

Ωρα 16:40  Ο ΓΑΣ Κομοτηνή είναι η μόνη αήττητη ομάδα, αφού έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Επειδή όμως έχει κάνει ρεπό, δεν εμφανίζεται τυπικά πρώτος στην βαθμολογία. Παίζει στην Χαλκιδική απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας, σε μια έδρα από την οποία η Ασπίδα Ξάνθης είχε περάσει με νίκη στην πρεμιέρα. 

Ωρα 17:00 Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας Απόλλων Αρναίας – ΓΑΣ Κομοτηνή ξεκινά στις 18:30. Όλα τα άλλα ματς, ανάμεσά τους και τα ματς Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης και Τιτάνες Δράμας – Εθνικός σε μια ώρα, στις 18:00.

Ωρα 17:20  Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής: 

ΔΗΓΑ Δράμας 18.00 Τιτάνες Δράμας – Εθνικός Αλεξ. (Δημάδης, Γιαννούλης – κομισάριος: Λαμπρίδης)
Ανατόλια 18.00 Ανατόλια – Ασπίς Ξάνθη (Πιτσίλκας Βμ Ζαχάρης – Αστρεινίδης)
Αρναίας 18.30 Απόλλων Αρναίας – Κομοτηνή (Σιταρίδης, Γαζέτας – Βαφείδης)
Μακεδονικού 18.00 Μακεδονικός – Μας Αγ. Βαρβάρα (Καρακώστας, Παζόλης –  Κυμιατζής)
Ευκαρπίας 18.00 Ευκαρπία – ΜΕΝΤ (Μανιός, Πετανίδου – Ζεκερίδης)
Μαντουλίδη 18.00 Μαντουλίδης – Ακτή Ζέφυρος (Κοϊμτζόγλου, Τριανταφυλλίδης – Λαδένης)
 

Ωρα 17:40  Σε είκοσι λεπτά ξεκινούν τα παιχνίδια. Από εδώ θα έχετε ενημέρωση για τους τρεις αγώνες των ομάδων της Θράκης!

Ώρα 18:00 Έναρξη των αγώνων του Εθνικού στη Δράμα και της Ασπίδας στη Θεσσαλονίκη.

Ώρα 18:08  Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου και η Ασπίδα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 11-6.

Ώρα 18:15 Έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία μας με τη Δράμα για τον αγώνα του Εθνικού. Μόλις αποκατασταθεί, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα.

Ώρα 18:20 Λήξη του πρώτου δεκαλέπτου στην Θεσσαλονίκη, η Ασπίδα χάνει με 20-7.

Ώρα 18:30 Ξεκίνησε ο αγώνας του ΓΑΣ Κομοτηνή στην Αρναία με την τοπική ομάδα.

Ώρα 18:48 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου στη Θεσσαλονίκη. Η Ασπίδα Ξάνθης βρίσκεται πίσω στο σκορ, με 35-28 προηγείται το Ανατόλια.

Ώρα 18:53 Δυναμικό ξεκίνημα για τον ΓΑΣ στην Αρναία. Προηγείται με 18-31 οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ώρα 19:03 Aποκαταστήσαμε το πρόβλημα στην επικοινωνία μας με τη Δράμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα και πλέον καθυστέρηση. Ο Εθνικός είναι ισόπαλος με σκορ 20-20 με τους Τιτάνες, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου.

Ώρα 19:17 Τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο στην Θεσσαλονίκη με την Ασπίδα να μειώνει στους τέσσερις πόντους. Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης 52-48.

Ώρα 19:20 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην Αρναία με τον ΓΑΣ να προηγείται με 17 πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Απόλλων Αρναίας – ΓΑΣ Κομοτηνή 31-48.

Ώρα 19:22 Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στη Δράμα. Με τρίποντο των Τιτάνων στην εκπνοή το σκορ γίνεται 36-34, ενώ πιο πριν προηγούνταν ο Εθνικός. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Τιτάνες Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 36-34

Ώρα 19:45 Tέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Η Ασπίδα Ξάνθης γνώρισε την ήττα με 74-65, που είναι η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ώρα 20:05 Τέλος του αγώνα στην Αρναία. Ο ΓΑΣ Κομοτηνή συνέτριψε με 92-59 τον τοπικό Απόλλωνα και έκανε το πέντε στα πέντε.

Ωρα 20:11  Τέλος του αγώνα και στην Δράμα. Δυστυχώς άσχημα μαντάτα για τον Εθνικό. Ηττήθηκε από τους Τιτάνες με 86-73 και έτσι έχουμε την πέμπτη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.