Live: Η εξέλιξη σε όλους τους αγώνες των γηπέδων των ΕΠΣ Θράκης, Ξάνθης και Έβρου

Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 1-0Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 1-0Μεταδίδει από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων της δέκατης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, αλλά παράλληλα ενημερωθείτε και για όσα συμβαίνουν στην έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και στους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Εβρου.

Ο Γιάννης Κεσόπουλος βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού “Δίαυλος Ροδόπης 92,4” και συντονίζει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη την αθλητική εκπομπή, που πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ροδόπης και μεταδίδει όλα τα παιχνίδια. Για να ακούσετε την ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων κάντε κλικ ΕΔΩ.

Παράλληλα, στην πορεία του live αλλά και με μεγαλύτερες δυσκολίες, αφού εκεί δεν υπάρχουν ραδιοφωνικές μεταδώσεις, ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από την Ξάνθη μας μεταδίδει όσα συμβαίνουν στην έκτη αγωνιστική της εκεί Α’ Κατηγορίας, ενώ ο Λεωνίδας Κάλφας από την Αλεξανδρούπολη και οι Γιάννης Βαβαλικούδης και Δημήτρης Μηλίκας από την Ορεστιάδα αναζητούν πληροφορίες για την εξέλιξη στους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Εβρου.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το τέλος των αγωνων θα ενημερωθείτε με ξεχωριστές αναρτήσεις για τα αποτελέσματα και το πως διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας.

Ώρα 14:30  Καλησπέρα. Δέκατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών, Πόντος Κομοτηνής-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Νέα Καλλίστη-Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, Ροδίτης-Αετός Μίσχου,Αστέρας Αιγείρου-Ορφέας Ξυλαγανής, Δόξα Σώστης-Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου. 

Ώρα 14:40  Πέμπτη αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, σήμερα διεξάγονται τα παιχνίδια για τον Βόρειο Όμιλο, αύριο γίνονται οι αγώνες του Νοτίου Ομίλου. Ώρα έναρξης στις 3.00 το απόγευμα  και το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: Ορέστης Ορεστιάδας-Ασπρονέρι, Καρωτή-Ένωση Κυανής Ασβεστάδων,Ρίζια-Διδυμότειχο,Βύσσα-Καστανιές,Νεοχώρι-Σιτοχώρι.

Ώρα 14:50  Εβδομη αγωνιστική και στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης. Και εδώ όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3.00 το απόγευμα και θα έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξή τους. Το πρόγραμμα: Ασπίδα Ξάνθης – Ατρόμητος Χρύσας, Άρης Αβάτου – Νέστος Κύρνου,Παύλος Μελάς Κουτσού – Ορφέας Puma Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς – Α.Ο. Βιστωνίδα, Εχίνος Σπορ – Α.Ε Ξάνθης, Εθνικός Κιμμερίων – Ερμής Μάνδρας, Ηρακλής Νέου Ζυγού – Άρης Πετεινού Ρεπό:Αστέρας Μαγικού.

Ώρα 15:00  Έναρξη των αγώνων.

Ώρα 15:50  Ημίχρονo στους αγώνες της Α1 ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 1-0, Πόντος Κομοτηνής-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-0, Νέα Καλλίστη-Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 1-1, Ροδίτης-Αετός Μίσχου 0-0, Αστέρας Αιγείρου-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0, Δόξα Σώστης-Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1. 

Ημίχρονο στους αγώνες της ΕΠΣ Ξάνθης. Στο ντέρμπι, Παύλος Μελάς Κουτσού – Ορφέας Ξάνθης 1-1 με τους φιλοξενούμενος να ισοφαρίζουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία. Στο άλλο μεγάλο ματς, Αναγέννηση Θαλασσιάς – Βιστωνίδα 0-0 στο ημίχρονο ενώ στο Νέο Ζυγό ο Ηρακλής προηγείται του Αρη Πετεινού 1-0.

Ώρα 16:25  Βρισκόμαστε στο 70ο λεπτό των αναμετρήσεων στην Α1 της ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 1-0, Πόντος Κομοτηνής-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-1, Νέα Καλλίστη-Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 1-4, Ροδίτης-Αετός Μίσχου 1-0, Αστέρας Αιγείρου-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0, Δόξα Σώστης-Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου 0-4. 

Ώρα 16:40  Λίγο πριν το τέλος των παιχνιδιών στην Α1 ΕΠΣ Θράκης έχουμε τα εξής αποτελέσματα: Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 1-0, Πόντος Κομοτηνής-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-1, Νέα Καλλίστη-Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 1-4, Ροδίτης-Αετός Μίσχου 1-0, Αστέρας Αιγείρου-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0, Δόξα Σώστης-Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου 0-4.

Ώρα 16:55  Τελικά αποτελέσματα στην Α1 ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 1-1, Πόντος Κομοτηνής-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 0-1, Νέα Καλλίστη-Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 1-5, Ροδίτης-Αετός Μίσχου 1-0, Αστέρας Αιγείρου-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0, Δόξα Σώστης-Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου 0-4.