Ξανά συμπαίκτης με τον Τοροσίδη ο Μήτρογλου;

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Αυξάνονται και πληθύνονται οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στη Super League όσο και στο Champions League. Μάλιστα, μια τελευταία εξέλιξη φέρει την Ρόμα του Βασίλη Τοροσίδη να ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Μήτρογλου, λοιπόν, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις μεταγραφικές λίστες κορυφαίων ομάδων τόσο από την Αγγλία όσο και από την Ιταλία. Το Σάββατο (9/11) γράφτηκε πως η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να τα «σπρώξει» τον προσεχή Ιανουάριο για να τον πάρει στο «Ανφιλντ», την ίδια στιγμή που η Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ περνά από κόσκινο εδώ και καιρό την περίπτωση του διεθνούς άσου των Πειραιωτών. Τουλάχιστον αυτό γράφουν κατά καιρούς οι αγγλικές εφημερίδες, όμως δεν είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν τον «Μήτρο-γκολ» στη λίστα τους.

Το πρωί του Σαββάτου όμως η τελευταία εξέλιξη ήταν ότι οι ιταλικές ιστοσελίδες θύμισαν το ενδιαφέρον της Ιντερ, αλλά πρόσθεσαν στο χορό και τις δυο εκπροσώπους της πρωτεύουσας στο Καμπιονάτο.Ναι, ο λόγος για την πρωτοπόρο και αήττητη, Ρόμα του Βασίλη Τοροσίδη και τη Λάτσιο. Και αν η πρώτη τα ΄χει για να τα σκάσει ή ελπίζει να τα βρει με μία πιθανή πώληση του Πιάνιτς σε αγγλικό σύλλογο, η δεύτερη έχει προβλήματα που καθιστούν τη δυνατότητα απόκτησής του παίκτη ερωτηματικό.

Τέλος, όπως γράφει και το sentragoal, να μην ξεχνάμε πως στο παιχνίδι υπάρχουν και οι Γερμανοί. Εκεί που έμαθε την μπάλα ο Μήτρογλου και δη η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.