K20 Super League: Ισοπαλία η Ξάνθη, ήττα ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Με μία ισοπαλία και μία ήττα, αμφότερες εκτός έδρας, σημαδεύτηκε η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League για παίκτες κάτω των 20 ετών για τις δύο ομάδες της Θράκης.

Όπως μεταδίδει από την Τρίπολη ο Θοδωρής Τσούτσος, στην Αρκαδία η Skoda Ξάνθη  αντιμετώπισε τον Αστέρα και μέχρι ένα τέταρτο πριν το τέλος κρατούσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, χάρη στο γκολ του Δόντσου στο 36ο λεπτό. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 75ο λεπτό με τον Δόντσο. Η σύνθεση της Ξάνθης: Δεμένικος, Ορφανίδης Λ., Κολλαράς, Προύντζος, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Ντούφας (64’ Ορφανίδης Π.), Δόντσος (75’ Γούλας), Φασίδης (88’ Χατζητερζόγλου), Λάσπατζης, Πασχαλάκης.

Όπως μεταδίδει από την Κρήτη ο Λάζαρος Φιλιππίδης, ο Πανθρακικός ηττήθηκε από τον Εργοτέλη με 2-0, με σκόρερ τον Νοκάζ στο 18ο και στο 65ο λεπτό. Η σύνθεση του Πανθρακικού: Θυμιανίδης, Ζδράβος- Βίδος, Φραγκούδης, Λειβαδιώτης (78′ Καγιαογλου), Μητρούσης, Ζουλης, Κοσκολος 71′ Θωμάς), Τσανακτσόγλου, Λίτσκας, Μαμούτ, Γεωργιάδης. 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Ξάνθη του Νίκου Κεχαγιά έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας ενώ ο Πανθρακικός του Νίκου Μπαχαρίδη παραμένει στην 18η και τελευταία θέση με έναν μόλις βαθμό.