Α2 Γυναικών: Όσα έγιναν στον αγώνα Νίκης Αλεξανδρούπολης – Επίκουρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η Νίκη Αλεξανδρούπολης δεν τα κατάφερε και στην τρίτη αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α2 Γυναικών χάνοντας από τον Επίκουρο Πολίχνης με 1-3 σετ και γνωρίζοντας τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Εβρίτικη ομάδα υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα και έτσι φυσιολογικά ηττήθηκε, ενώ είχε τα φόντα να κοντράρει το σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 

Στο 1ο σετ η Νίκη δεν ξεκίνησε καλά, αφού από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ 8-16, με την ομάδα από την Πολίχνη να επικρατεί με 15-25. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο δεύτερο, με τον Επίκουρο να προηγείται συνεχώς και με μεγάλη διαφορά, με το σετ να ολοκληρώνεται επίσης με 15-25.

Στο 3ο σετ η Νίκη έκανε την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι, κάτι που τελικά κατάφερε, αφού σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, επικράτησε με 33-31, μειώνοντας σε 1-2.

Ωστόσο στο 4ο σετ η Νίκη εμφάνισε και πάλι τις γνωστές αδυναμίες της σε υποδοχή και μπλοκ, μένοντας πίσω στο σκορ 6-14. Στη συνέχεια δεν άλλαξε το σκηνικό με το σύλλογο της Πολιχνής να επικρατεί με 17-25, παίρνοντας έτσι μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-3 στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης.

Πλέον η Νίκη στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι, ελπίζοντας να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ανασύνταξη, ηρεμία και ψυχραιμία χρειάζεται η ομάδα, ώστε να αντιστρέψει το κλίμα, αποφεύγοντας τα λάθη, που της έχουν στοιχίσει πολύ στους έως τώρα αγώνες της.

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Τεκτονίδης): Τζιογκίδου, Μούτσιου, Καράμπαλη, Βαρέλα, Λαμπροπούλου, Λαμπρίδου, Λυμπεροπούλου (λ).
Επίκουρος (Πιπερίδης): Κεκιτζόγλου, Συμεωνίδου, Ριζοπούλου, Πλούμη, Γιαννετάκη, Μαλκούση, Παπαδοπούλου (λ).