Η τελευταία προπόνηση του Εθνικού πριν αναχωρήσει το πρωί για την Αθήνα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Εθνικός με την προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (8/11) στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη (9/11, 18:30, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS). 

Κανονικά προπονήθηκε ο πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας Άκης Σιδηρόπουλος καθώς και ο Χρήστος Χρηστουηλίας που πριν λίγες εβδομάδες είχε υποστεί διάστρεμμα. Ωστόσο, στο παιχνίδι με τους πράσινους ο Σάκης Μουστακίδης αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Κασαμπαλή, αφού ο Σιδηρόπουλος δεν είναι 100% έτοιμος.

Η αποστολή του Εθνικού αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου για την Αθήνα με πτήση από την Αλεξανδρούπολη, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας δίνει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό του Πανελληνίου, στην Κυψέλη.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης, σε δηλώσεις του, όπου αναφέρθηκε στην επαγρύπνιση που πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας για το ματς με τον Παναθηναϊκό.  «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε ούτε από το αήττητο μας ούτε από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει και θα ρισκάρει. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και έτσι όπως είναι το εφετινό πρωτάθλημα είναι εύκολο να πάθεις ζημιές. Έχουμε το πρόβλημα με τον Σιδηρόπουλο. Θα ακολουθήσει την αποστολή αλλά δεν έχει κάνει καθόλου προπονήσεις».