Αισιόδοξος παρά τις ήττες ο προπονητής του Εθνικού Στ. Βουτσάς

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του, παρά το αρνητικό ξεκίνημα με τις τέσσερις ήττες στις ισάριθμες πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αλλά και αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο ΤhrakiSportS o προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Στέφανος Βουτσάς.

Ο κόουτς της ομάδας της Αλεξανδρούπολης θεωρεί ότι μια καινούρια ομάδα όπως αυτή του Εθνικού, που όλοι εξαρχής την θεωρούσαν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, χρειάζεται χρόνο για να αποδόσει. Πιστεύει ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται θα αποδώσουν καρπούς, ωστόσο σκέκεται και στις ατυχίες που υπάρχουν με συνεχείς τραυματισμούς και απουσίες.

Ειδικά ο Στέφανος Βουτσάς στέκεται στην απόδοση της ομάδας του στο εκτός έδρας παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με τον πρωτοπόρο μέχρι πριν λίγες ημέρες Μαντουλίδη αλλά και το εντός με τον Ζέφυρο, όπου εκτιμά ότι η ομάδα του μπορούσε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. “Συνήθως δεν ξέρουμε τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, αν και πάντα αναζητούμε και έχουμε κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο. Στους μέχρι τώρα αγώνες μας όμως, παρά τις δυσκολίες, δείξαμε ό,τι μπορούμε να σταθούμε στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα ξεχωριστά και της κατηγορίας. Η έλλειψη εμπειρίας μας στοίχισε σε κρίσιμα λεπτά, τόσο στο ματς με τον Μαντουλίδη, όπως έγινε και στον αγώνα με τον Ζέφυρο στην Αλεξανδρούπολη”.

Σε σχέση με τις σημαντικές απουσίες με τους τραυματισμούς του Δελχανίδη και του Τελούδη, σχολίασε ότι “μετά την αποθεραπεία τους θα μας βοηθήσουν στο μέγιστο βαθμό”. Ο ίδιος εκτιμά ότι η πρώτη νίκη δεν θα αργήσει και προσθέτει. “Η συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική είναι ευκαιρία να έρθει ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο και σίγουρα κάποια καλά αποτελέσματα θα βοηθήσουν σ’ αυτό. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου, οι οποίοι θέλω να παλεύουν τους αγώνες μέχρι το τέλος, ακόμα και αν χάνουν και τις περισσότερες φορές βλέπω ότι αυτό γίνεται”.

Για το επίπεδο και τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ανέφερε: “Eίναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν ομάδες που κάνουν εύκολες ήττες και άλλες όχι. Θέλουμε συνέπεια και πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Οι ντόπιοι αθλητές της ομάδες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες από το πρωτάθλημα. Αγωνιστική προς αγωνιστική θα προσπαθούμε και είμαι σίγουρος θα έρθουν και τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε”.