Ποιοι αγώνες της Καλλονής θα γίνουν (αν γίνουν) στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ξεσηκώθηκαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη μπροστά στο ενδεχόμενο το Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, 12 χρόνια μετά την τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο (χάρη στην ΑΕΚ).

Ποιος αγώνες όμως θα φιλοξενήσει η πρωτεύουσα του Έβρου, αν ευδοκιμήσει η πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης; Λοιπόν, η απάντηση είναι αποκαλυπτική! Γιατί ανάμεσα στα τρία επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Καλλονής περιλαμβάνονται τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η ΑΕΛ Καλλονής αγωνίζεται εκτός έδρας, με αντίπαλο την Βέροια. Μετά έχουμε την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής Ομάδας και στην συνέχεια, στην 12η αγωνιστική, η Καλλονή έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τον Πλατανιά στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή.

Δεδομένου ότι το Στάδιο στο νησί της Λέσβου δεν πρόκειται να έχει ετοιμαστεί πριν το τέλος του 2013, το πιθανότερο είναι να χρειαστεί φιλοξενία η ομάδα της Καλλονής και για τους εντός έδρας αγώνες του Δεκεμβρίου.

Για την 14η αγωνιστική η Καλλονή παίζει εκτός έδρας την 1η Δεκεμβρίου με τον ΟΦΗ. Όμως την 14η, Κυριακή 8/12, έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Και την 15η αγωνιστική, ακριβώς μια εβδομάδα μετά, Κυριακή 15/12, έχει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Αν το σενάριο ευδοκιμήσει, την 16η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου η Καλλονή θα χρειαστεί να ταξιδέψει από την Αλεξανδρούπολη στην γειτονική Κομοτηνή για το εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό, ενώ θα κλείσει την χρονιά την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου εντός έδρας με τον Εργοτέλη.

Συνοψίζοντας, τα παιχνίδια εντός του 2013 που φέρεται να διεκδικεί προς φιλοξενία η Αλεξανδρούπολη είναι αυτά της Καλλονής με Πλατανιά (24/11), Παναθηναϊκό (8/12), ΠΑΟΚ (15/12) και Εργοτέλη (22/12). Όχι και άσχημα…