Ο Γκαράς για το ρεκόρ του Άρη και την επόμενη μέρα!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Άρη, μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Νίκη Αιγινίου. Μάλιστα, οι παίκτες του Αντρέι Κράβαρικ κατάφεραν μάλιστα, με το 15-2 που πέτυχαν στο τάι μπρέικ, να δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών και στην αναμέτρηση του Σαββάτου, ο ορεστιαδίτης άσος Δημήτρης Γκαράς μίλησε για το σκορ – ρεκόρ που πέτυχε η ομάδα του στο τελευταίο σετ της αναμέτρησης. 

Ο λίμπερο της ομάδας αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την δεύτερη της βαθμολογίας Κηφισιά. «Δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε μια καθαρή νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και σίγουρα η ψυχολογία της ομάδας θα είναι ανεβασμένη. Από την άλλη, εμείς παίζουμε στην έδρας μας και σίγουρα κάτι τέτοιο μας δίνει το αβαντάζ. Να είναι σίγουροι όλοι ότι θα παλέψουμε κάθε πόντο, προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας στην κερκίδα, καθώς με τη φωνή τους μας δίνουν και εμάς ενέργεια».

Όσο για την προσωπική του απόδοση η οποία είναι σταθερά πολύ καλή, ο Δημήτρης Γκαράς είπε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιάζουμε μια καλή ομάδα και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Ούτε η προσωπική απόδοση η δικιά μου, ούτε κανενός παίκτη δεν παίζει ρόλο αν δεν καταφέρνουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».