Ευχαριστώ ΑΕΚ σε κόσμο και φιλοξενία από Εθνικό, ειρωνείες για διαιτησία!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Τον κόσμο που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και στήριξε τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Κλαρούδα ευχαρίστησε με ανακοίνωση η ΑΕΚ. Η Ένωση μίλησε με τα καλύτερα και για την φιλοξενία του Εθνικού, ενώ είναι φανερή η ειρωνεία για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του ΤΑΑ ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μας στο ντέρμπι με τον Εθνικό. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Αλεξανδρούπολης και όλους όσοι ήρθαν από τις γύρω περιοχές για να ενισχύσουν την ομάδα μας.

Με την παρουσία και το παλμό τους δημιούργησαν μια πραγματικά πολύ ζεστή ατμόσφαιρα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. Δυστυχώς γι άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι γήπεδα, όπως αυτό της Αλεξανδρούπολης είναι πολύ μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο της ΑΕΚ. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα πολλοί οπαδοί μας, που ήρθαν στο γήπεδο, να μην μπορέσουν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο κλειστό.

Η Διοίκηση του ΤΑΑ ΑΕΚ ευχαριστεί επίσης τον πρόεδρο του TAA Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Τζίμα για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας και για τις προσπάθειες που κατέβαλε ώστε οι φίλαθλοί μας να πάρουν απρόσκοπτα τις θέσεις τους στην εξέδρα.

Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΚΕΔ η οποία, σε ένα ματς τέτοιας κρισιμότητας, ανάμεσα σε δυο ομάδες που μοιράζονταν την 1η θέση στη βαθμολογία, επέλεξε να το διευθύνουν δυο τόσο αξιόλογοι διαιτητές. Από την πλευρά μας θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η πορεία της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και δεν πρόκειται να την ανακόψει κανείς».