Παράπονα Αστέρα για την διαιτησία στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

–  Τα παράπονά της για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανθρακικό εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στα 10 χρόνια παρουσίας της στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκ των οποίων τα οκτώ τελευταία στη Super League, έχει αποφύγει επιμελώς ν’ ασχολείται με τη Διαιτησία σεβόμενη το έργο της, και απόδειξη τούτου είναι ότι ΟΛΑ αυτά τα χρόνια έχει εκδώσει μέχρι σήμερα μια και μοναδική ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση ν’ ασχοληθούμε με τη χτεσινή Διαιτησία της ομάδας μας με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, αφού κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, αποτελεί συνέχεια προηγούμενων κακών Διαιτησιών εις βάρος της ομάδας μας, και προφανώς η θέση μας απέναντι στη Διαιτησία έχει εκληφθεί ως αδυναμία.

Συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό του χτεσινού αγώνα με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, όχι μόνο ακυρώθηκε κανονικό γκολ ως υποτιθέμενο off-site, αλλά ο ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε και κίτρινη κάρτα. Το ίδιο συνέβη και στο 90ο λεπτό, όταν ΟΛΟΙ οι ευρισκόμενοι στο γήπεδο, από όποια θέση και αν εβρίσκοντο, είδαν τον ποδοσφαιριστή μας να εισέρχεται με πλεονέκτημα επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή πεντακάθαρα, και τότε, αναίτια και προκλητικά να τον σταματάνε Διαιτητής και βοηθός, ως δήθεν ευρισκόμενο σε θέση off-site.

Αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής με χαρακτηριστική ευκολία δείχνοντάς του με υπερβολική αυστηρότητα δυο κίτρινες κάρτες.

Κύριοι, 
Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες για το όποιο αποτέλεσμα, αλλά όταν σημειώνονται off-site που φαίνονται απ’ όλα τα σημεία του γηπέδου, δεν είναι δυνατόν να μην τα βλέπουν οι υπεύθυνοι Διαιτητές που είναι στο γήπεδο γι’ αυτό το σκοπό.

Ελπίζουμε η χτεσινή διαιτησία να ήταν απλά μια κακή μέρα στην απόδοση της ομάδας των Διαιτητών.

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”