Πρωταγωνιστής ο Σταθάκης στην τριάρα της ΑΕΚ επί της Τριγλίας Ραφήνας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ο Σταύρος Στάθακης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκης της ΑΕΚ με 3-0 επί της Τριγλίας Ραφήνας.Ο πρώην άσσος της Ξάνθης Βαγγέλης Πλατέλλας έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, αφού προέρχεται από τραυματισμό και γι’αυτό το λόγο ο Τραϊνός Δέλλας δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να τον έχει ετοιμοπόλεμο στα ματς που ακολουθούν.

Η ΑΕΚ από την αρχή έψαξε το γρήγορο γκολ για να κάνει πιο απλά τα πράγματα για τη συνέχεια και το πέτυχε στο 10ο λεπτό με την κεφαλιά του Κορδέρο από κοντά. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Ένωση σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γροντή να βγάζει στο 54ο λεπτό τετ α τετ τον Ντακόλ για το 2-0. Στο 56ο λεπτό ο Μπρέσεβιτς από κοντά έκανε το 3-0 μετά την απόκρουση του Φιλιππόπουλου σε κεφαλιά του Σταθάκη και το κλίμα έγινε ακόμη καλύτερο στο ΟΑΚΑ.

Οι κιτρινόμαυροι μετά το τρίτο γκολ έχασαν και άλλες ευκαιρίες, για να φτάσουν σε ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Ο Σταύρος Σταθάκης ήταν πολύ σταθερός αμυντικά, αλλά βοήθησε και στον επιθετικό τομέα την ομάδα του είτε με τις βαθιές μπαλιές του είτε στα στημένα, κυρίως στα κόρνερ όπου ανέβαινε για κεφαλιές. Άλλωστε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ξεκίνησε από κεφαλιά του Αλεξανδρουπολίτη στόπερ. Ο κόσμος της Ένωσης έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο, αφού 20.000 φίλοι του Δικεφάλου βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, τραγουδώντας ασταμάτητα για την ομάδα τους.