Video: Δηλώσεις Μποζίδη και Αντωνιάδη μετά τη νίκη της ΜΕΝΤ επί του ΑΟΟ

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ιδιαίτερο ήταν το σαββατιάτικο παιχνίδι της ΜΕΝΤ με την Ορεστιάδα για τον Θεόδωρο Μποζίδη, αφού ο πολύπειρος πασαδόρος αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε και αγωνίστηκε για 15 περίπου χρόνια.

Ο Μποζίδης μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα αναφέρθηκε στην δυσκολία της επικράτησης της ομάδας του και ευχήθηκε στο τέλος η ΜΕΝΤ να πετύχει τον στόχο της όπως και η Ορεστιάδα.

Συγκεκριμένα, ο Μποζίδης ανέφερε στην web-camera του Ράδιο Έβρος: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Βέβαια, από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν φαβορί αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι αν δεν αποδείξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι έχεις καλή ομάδα δε γίνεται τίποτα. Δυσκολευτήκαμε πολύ απέναντι στην Ορεστιάδα και ελπίζω να ξαναβρεθούμε στα τελικά με την συγκεκριμένη ομάδα, γιατί έχει καλό υλικό και βαριά ιστορία και αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά.

Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μένα μπορώ να πω ότι είναι μια καινούρια αρχή. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους βασικούς και αυτούς που ήρθαν από τον πάγκο για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη. Προσωπικός μου στόχος είναι να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, όσο έχω την υγεία μου. Οι άνθρωποι της ΜΕΝΤ με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο το καλοκαίρι, μου ανέλυσαν το πλάνο τους και εγώ από την πλευρά μου ήρθα να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Φέτος λοιπόν, θέλουμε το κάτι παραπάνω.

Μακάρι να έχουμε όλοι μας υγεία και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί με την Ορεστιάδα. Αυτή η νίκη είναι σημαντική γιατί δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και ιδίως στα νέα παιδιά. Αλλά δεν δίνει τίποτα παραπάνω από τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τίποτα δεν έχει τελειώσει από την δεύτερη μόλις αγωνιστική”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αντωνιάδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ορισμένα διαιτητικά λάθη και παράλληλα τόνισε την σημασία του επόμενου αγώνα με τον Ηρακλή στο “Νίκος Σαμαράς”, που αποκτά ξεχωριστή σημασία μετά και από αυτό το αποτέλεσμα. Δείτε το βίντεο…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Mx1lF-orTE0?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]