Οι αναμνήσεις του Καραγεωργίου από την Ξάνθη που υποδέχεται ως τεχνικός του Λεβαδειακού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ο Νίκος Καραγεωργίου με δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports υποστήριξε πως έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τη θητεία του στην Ξάνθη, ωστόσο τόνισε πως  τώρα είναι προπονητής του Λεβαδειακού και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη η ομάδα του στην αναμέτρηση της Κυριακής (3/11, 17:15).

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους. Χρειάζεται συγκέντρωση, χρειάζεται να έχουμε μαχητικό πνεύμα. Τον αντίπαλο τον γνωρίζουμε, ξέρουμε τις δυνατότητες των παικτών του, όμως από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, διότι παίζουμε στο «σπίτι» μας , θέλουμε να φύγουμε νικητές και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο καβαλιώτης τεχνικός, που μέχρι πριν ενάμισι μήνα βρισκόταν στον πάγκο της Ξάνθης.

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Λεβαδειακός, σχολίασε: «Οπωσδήποτε θα πρέπει να βελτιωθούμε στα κόρνερ, στα φάουλ και γενικά στα στημένα. Σε αυτό το κομμάτι έχω την αίσθηση ότι υστερούμε. Από θέμα τακτικής θα το δουλέψουμε αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα παίκτη και αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στον αντίπαλο του. Ελπίζω ότι τα παιδιά που μας λείπουν θα έχουν την ικανότητα αυτή. Από εκεί και πέρα, στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού, νομίζω ότι η τελική προσπάθεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε».

Για τις αναμνήσεις του από την Ξάνθη, ο Νίκος Καραγεωργίου επισήμανε: «Ήμουν πολλά χρόνια εκεί. Είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Δουλεύει καλά, ο προγραμματισμός της είναι σωστός μέσα στα οικονομικά πλαίσια που διαθέτει η ομάδα και έτσι εμφανίζεται πολλές φορές έτοιμη στα πρωταθλήματα. Στην Ξάνθη τελείωσα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής και στην ίδια ομάδα ξεκίνησα την καριέρα μου ως προπονητής. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Ξάνθη και δεν μπορεί να τις διαγράψει κανείς. Από την άλλη, είναι μια στιγμή που θα μας βρει αντίπαλους. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να υπηρετήσω τα  συμφέροντα του Λεβαδειακού και θα προσπαθήσω να κερδίσουμε το παιχνίδι».