ΕΠΣ Εβρου: Όσα έγιναν στο ντέρμπι κορυφής ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορέστη Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ανέβηκε ο Ορέστης Ορεστιάδας, που επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 του πρωτοπόρου και αήττητου μέχρι χθες Διδυμοτείχου.

Ο Κυριάκος Πετρόπουλος, που στο 86’ άφησε τον Ορέστη με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του με απευθείας κόκκινη εξαιτίας σκληρού μαρκαρίσματος, σημείωσε με σουτ τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στο 19’ και το 34’.

Στο 40ο λεπτό της συνάντησης ο Τσιτσκάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους. Στο 47’ ο Μεμέτογλου Τζαχήντ με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Δημήτρη Νόλη.

Στο 75ο λεπτό της συνάντησης ο Στέρεφ με νέα κεφαλιά έκανε το 1-4 και στο 85’ ο Γιαννόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με αρκετά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο η διαιτησία του κ. Κυριαζίδη, που είχε βοηθούς τους Βασιλόπουλο και Παπά.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Ντινούδης, Τσιτσκάρης, Καραγιάννης, Τζανετάκος, Μυλωνάς, Μηνούδης (Μανουσιάδης), Ελευθεριάδης (Παπούδης), Παυλίδης, Μαυράκης (Δραγούμης), Γιαννόπουλος, Ιντζές
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Μπεχτσούδης, Κιολές, Θεμελάκης, Μπαχτσεβανίδης, Πετρόπουλος Στέφ., Μαλασίδης Γ., Ρουσσίδης Αθ. (53΄ Δοϊνούδης), Στέρεβ, Μεμέτογλου (88΄ Δερνεκξής), Πετρόπουλος Κυρ., Λόλακας (86΄ Δαρβούδης).