Ημέρα γενεθλίων στον Πανθραξ! Τα 31 κεράκια του αρχηγού και τα… 103 του Κυρλίδη!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ημέρα αγώνα αλλά και ημέρα… γενεθλίων είναι η Κυριακή (3/11) για τον Πανθρακικό. Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος κλείνει τα 31 του χρόνια και η οικογένεια του Πανθρακικού του εύχεται Χρόνια Πολλά, γεμάτα επιτυχίες σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο και υγεία σε αυτόν και στην υπέροχη οικογένεια του. 

Μάλιστα, ο Πανθρακικός δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη οικογενειακή φωτογραφία στο facebook, ενώ επίσης εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται εκτενώς στα έργα και τις ημέρες του Αχιλλέα Σαρακατσάνου στον Πανθρακικό:

“Ο αρχηγός του Πανθρακικού βρίσκεται από την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στην Κομοτηνή και από τις πρώτες στιγμές φάνηκε ότι υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα την σαιζόν 2001-2002 όταν και φόρεσε την φανέλα του Απόλλων Αθηνών σε 4 αγώνες της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Αγωνίστηκε συνολικά 4 χρόνια έχοντας απολογισμό 72 συμμετοχές. Το 2004-2005 τον βρίσκει στην Κέρκυρα όπου έχει 27 συμμετοχές.
Από το 2006 έως και τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης φορώντας αρχικά την φανέλα του Απόλλων Καλαμαριάς (42 εμφανίσεις) και στη συνέχεια του Ηρακλή (29 εμφανίσεις) για το πρωτάθλημα της Super League. 
Το πρώτο μισό του 2011 αγωνίστηκε στην ομάδα της γενέτειρας του, τα Τρίκαλα, για το πρωτάθλημα της Football League συμμετέχοντας σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Από το καλοκαίρι του 2011 είναι μέλος του Πανθρακικού και πανηγύρισε με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και την άνοδο στην Super League. Ο Αχιλλέας αγωνίστηκε ως βασικός σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος. Το 2012-2013 ως αρχηγός της ομάδας συμμετείχε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και 6 παιχνίδια κυπέλλου βοηθώντας με τον τρόπο του στην παραμονή και την πορεία έως τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος”.

Ήδη το facebook κατακλύζεται από ευχές για τον Σαρακατσάνο, αλλά όχι μόνο αυτόμ. Σύμφωνα με τον “προδότη” facebook, γενέθλια έχει σήμερα και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την προαναφερθείσα ευχετήρια ανακοίνωση του Πανθρακικού, ο υπεύθυνος Τυπου και δημοσίων σχέσεων Μπάμπης Κυρλίδης. Βέβαια, αν λάβουμε υπόψη μας την ίδια… πηγή, ο Μπάμπης σήμερα πρέπει να κλείνει τα… 103 χρόνια. Οπότε σε κάθε περίπτωση, χρόνια πολλά, αφού το “να τα εκατοστήσεις” που του εύχονται ήδη αρκετοί, δείχνει να αποτελεί ξεπερασμένη ευχή…