Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα ΓΑΣ Κομοτηνή – Μαντουλίδης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, που διατήρησε το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επιτυγχάνοντας την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια και υποχρεώνοντας τον πρωτοπόρο μέχρι το απόγευμα Μαντουλίδη στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο ΓΑΣ έκανε το τρία στα τρία κερδίζοντας την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων με πάνω από 30 πόντους διαφορά, δείχνοντας πλέον ικανός για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα της Ροπδόπης πήρε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το προβάδισμα, στο οκτάλεπτο είχε φτάσει την διαφορά σε διψήφιο αριθμό και πριν το ημίχρονο είχε πάρει διαφορά 20 πόντων κάνοντας μάλιστα και σερί 11-0 στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε απλά συντήρηση, αλλά προς το τέλος φόρτσαρε και πάλι για να φτάσει κάποια στιγμή την διαφορά ακόμα και στους 33 πόντους! Κορυφαίος για την ομάδα της Κομοτηνής ήταν ο επανακάμψας στην ομάδα της Θράκης Κίμωνας Λεχούδης, ο οποίος τήρησε την καλή παράδοση που έχει αγωνιζόμενος απέναντι στον Μαντουλίδη και αποτελεί βαρόμετρο για τις εμφανίσεις της ομάδας, από την οποία ωστόσο δεν μπορει να βρεθεί κάποιος που να υστέρησε.

Τα σεκάλεπτα: 25-14, 43-23 (ημίχρονο), 63-36, 79-48 (τελικό αποτέλεσμα)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Καλατζής, Σταματέλος 4, Διαμαντίδης 6(1), Μασλαρινός 13(1), Λεχούδης 21, Ντίνας 5(1), Ζήκας, Μπεκρής 2, Μακρής 12(1), Βελή 9, Στασινόπουλος 2, Χαλήλ 5

ΜΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Καραμανώλης): Ανδρεάδης 7, Θωμαϊδης, Τσεμετζής 2, Καμάρας, Ρεφατλάρρι, Κουζελόγλου 26(3), Γαϊτανούδης 2, Θεοδωρίδης, Γραβάς 4, Γιαννάκης 2, Γεωργίου 2, Παπαθανασίου 1