Γ Εθνική Live: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μαντουλίδης, Ασπίδα – Μακεδονικός και Εθνικός – Αρναία

Μεταδίδουν οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Νεκτάριος Αμποβιανίδης και Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους τρεις αγώνες των ομάδων της Θράκης στην Γ’ Εθνική. Όλες αγωνίζονται εντός έδρας, σε κρίσιμες αναμετρήσεις. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Κομοτηνή μας ενημερώνει για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΓΑΣ και τον Μαντουλίδη, ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από την Ξάνθη για το παιχνίδι της Ασπίδας με τον Μακεδονικό ενώ ο Λεωνίδας Κάλφας βρίσκεται στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης για τον αγώνα Εθνικού – Απόλλων Αρναίας…

Καλησπέρα. Είναι η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε το παράδοξο και οι τρεις ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται εντός έδρας. Είμαστε ακόμα νωρίς, αλλά οι αγώνες θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμοι για την επίτευχξη των στόχων των ομάδων της περιοχής μας. 

Ωρα 16:10  Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις έξι το απόγευμα, όπως και όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Στο Κλειστό “Χριστίνα Χριστοδουλου” του Ευμοίρου η Ασπίδα Ξάνθης θα υποδεχθεί τον Μακεδονικό, στο Κλειστό Κομοτηνής ο ΓΑΣ Κομοτηνή τον Μαντουλίδη και στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, όπως θα μετονομαστεί από αύριο αυτό της Αλεξανδρούπολης, φιλοξενείται ο αγώνας του Εθνικού με τον Απόλλωνα Αρναιας.

Ωρα 16:17  Ισως η ομάδα που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή και δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτή του Εθνικού. Αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι, τότε ίσως θα χάσει από νωρίς το τρένο της παραμονής. Ήδη οι περισσότεροι την χαρακτηρίζουν αδύναμο κρίκο, αλλά είναι στο χέρι της να διαψεύσει τις Κασάνδρες.

Ωρα 16:20  Την προηγούμενη εβδομάδα ο Εθνικός κοίταξε στα μάτια μέσα στην Θεσσαλονίκη τον πρωτοπόρο και αήττητο Μαντουλίδη. Αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον είναι εξαιρετικής σημασίας ο αγώνας με τον Απόλλωνα Αρναίας, που έχει πάνω – κάτω τον ίδιο στόχο και μετράει και την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Ασπίδα Ξάνθης. 

Ωρα 16:25  Ο Μαντουλίδης εμφανίζεται ως ο πρωτοπόρος με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά δεν είναι και η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Αήττητος είναι και ο ΓΑΣ Κομοτηνή, απλά έχει δυο βαθμούς λιγότερους καθώς έχει εκτίσει το ρεπό του. Επομένως, το ντέρμπι ΓΑΣ – Μαντουλίδη στην Κομοτηνή είναι κορυφής. 

Ωρα 16:32  Στην Κομοτηνή παίζει την ίδια ώρα και ο Πανθρακικός με τον Αστέρα Τρίπολης και οι άνθρωποι του ΓΑΣ τα έχουν με την τύχη τους, καθώς λογικά ο όποιος κόσμος θα ήθελε το σημερινό απόγευμα να πάει γήπεδο, λογικό είναι να προτιμήσει εκείνο το παιχνίδι αντί για αυτό.

Ωρα 16:39  Επίσης έχουμε και τον αγώνα Ασπίδας Ξάνθης – Μακεδονικού. Επίσης ματς που χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι και προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον

Ωρα 16:45  Αναλυτικά το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής: Ασπίδα Ξάνθης – Μακεδονικός, ΓΑΣ  Κομοτηνή – Μαντουλίδης,  Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Αρναίας,  Αγ. Βαρβάρα Καβάλας – Ευκαρπία, ΜΕΝΤ -Τιτάνες Δράμας,  Ιωνικός Ιωνίας – Ανατόλια

Ωρα 17:05  Για έναν ανεξήγητο λόγο οαγώνας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Απόλωνα Αρναίας έχει ξεκινήσει ήδη από τις 4 το απόγευμα. Αν και το επίσημο πρόγραμμα της ομοσπονδίας μίλαμε για κοινή ώρα έναρξης στις 6. Ο Εθνικός χάνει με 15 πόντους διαφορά.

Ωρα 17:14 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός – Αρνέα 47-66.

Ωρα 17:25  5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός χάνει με 60-73 από την Αρναία. Η διαφορά έφτασε πριν λίγο μέχρι και τους 22 πόντους.

Ωρα 17:36  Τέλος του αγώνα στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Ο Εθνικός δυστυχώς γνωρίζει την τέταρτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Αρναίας 68-79.

Ωρα 17:50  Σε δέκα λεπτά ξεκινούν οι αγώνες ΓΑΣ Κομοτηνή – Μαντουλίδης και Ασπίδα Ξάνθης – Μακεδονικός. Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη και σε αυτούς τους αγώνες.

Ωρα 18:00  Εναρξη σε όλα τα παιχνίδια στο κυρίως πιάτο της αγωνιστικής. Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα:  Ασπίδα Ξάνθης – Μακεδονικός, ΓΑΣ  Κομοτηνή – Μαντουλίδης, Αγ. Βαρβάρα Καβάλας – Ευκαρπία, ΜΕΝΤ -Τιτάνες Δράμας,  Ιωνικός Ιωνίας – Ανατόλια

Ωρα 18:17  Λήξη πρώτο δεκαλέπτου στην Ξάνθη. Καλό ξεκίνημα για την Ασπίδα, προηγείται με διψήφια διαφορά πόντων 20-11 του Μακεδονικού

Ωρα 18:44  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή. Ο ΓΑΣ έχει βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Προηγείται με 20 πόντους διαφορά, 43-23 στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου.

Ωρα 18:49  Λήξη δεύτερου δεκαλέπτου στην Ξάνθη. Η Ασπίδα διατηρεί την διψήφια διαφορά, προηγείται 44-30 του Μακεδονικού στο ημίχρονο.

Ωρα 19:03  Στην Κομοτηνή ο ΓΑΣ κρατά την διαφορά στο ξεκίνησμα τοιυ δευτέρου ημιχρόνου. Οκτώ λεπτά πριν τι τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, προηγείται 46-27.

Ωρα 19:20   Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στην Ξάνθη. Η Ασπίδα Ξάνθης διατηρεί την διαφορά με 62-48 επί του Μακεδονικού, ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος

Ωρα 19:27   Τελευταίο δεκάλεπτο σε εξέλιξη και στην Κομοτηνή. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο ΓΑΣ Κομοτηνή προηγείται με 65-37

Ωρα 19:43  Τέλος του αγώνα στην Ξάνθη. Η Ασπίδα Ξάνθης εύκολα διατηρεί το αήττητο στην έδρα της και κερδίζει τον Μακεδονικό. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Μακεδονικός 83-66. 

Ωρα 19:47  Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή. Ο ΓΑΣ φόρτσαρε ακόμα περισσότερο στο τεάτρτο και τελευταίο δεκάλεπτο και κέρδισε με περισσότερους από 30 πόντους διαφορά. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μαντουλίδης 79-48