Γ Εθνική Live: Εβρος Σουφλίου – ΠΑΟ Κοσμίου 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδουν από το Σουφλί ο Νίκους Γκούντλης και ο Γιώργος Σκουταρίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον ΠΑΟ Κοσμίου, το μεγάλο “Ελ Θράκικο” της αγωνιστικής για την Γ’ Εθνική. Ο ανταποκριτής μας στο Σουφλί Νίκος Γκούντλης και ο συνεργάτης μας από το RodopiSportS Γιώργος Σκουταρίδης βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου και μεταδίδουν…

Καλησπέρα. Θα παρακολουθήσουμε μαζί ζωντανά την εξέλιξη στο μεγάλο παιχνίδι, που φέρνει και αντιμέτωπους αρκετούς φίλους, αφού οι περισσότεροι παίκτες των δύο ομάδων γνωρίζονται καλά και μερικοί αντίπαλοι έχουν υπάρξει στο παρελθόν συμπαίκτες είτε στα γήπεδα της Ροδόπης είτε σε αυτά του Έβρου.

Ωρα 14:22  Το Σουφλί είναι γηπεδούχο και αναμένεται δυναμική προσέλευση κόσμου. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου έχει επτά βαθμούς σε πέντε αγώνες και βρίσκεται στην έβδομη θέση, στο ίριο δηλαδή της παραμονής (αφού οι μισές υποβιβάζονται), αλλά έχει βγαλει και εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα.

Ωρα 14:25  Από την άλλη πλευρά, το Κόσμιο έχει μόλις έναν βαθμό και βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Δείχνει να χάνει το τρένο της παραμονής και για αυτό είχαμε την περασμένη εβδομάδα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Σάββα Αϊβάζη να αποχωρεί οριστικα και τον Σίμο Νάντσο να αναλαμβάνει και να κάθεται σε αυτό το παιχνίδι για πρώτη φορά στον πάγκο.

Ωρα 14:31  Οι δυο ομάδες πέρυσι τέθηκαν αντιμέτωπες για την (τότε) Δ’ Εθνική. Στο Σουφλί είχε κερδίσει ο Έβρος με 1-0 με γκολ του Δαμιανίδη, που πλέον όμως δεν ανήκει στην ομάδα. Ο αγώνας είχε διεξαχθεί τον Μάρτιο για τον δεύτερο γύρο. Για τον πρώτο γύρο, στην Κομοτηνή ο ΠΑΟ Κοσμίου είχε επικρατήσει σε μια λασπομαχία με 3-2. Από αυτό το ματς είναι και η φωτογραφία αρχείου.

Ωρα 14:40  Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Χαριτόπουλος): Σχόρτσεφ, Μπάμιος, Κατρανίτσας, Λίντσος, Τσαπάνης, Τρίχας, Μεμέτ, Ευφραιμίδης, Δανίδης, Λαζαρίδης, Αραμπατζής 

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ (Ναντσος): Πουλακίδας, Τσουμάνης, Παναγιωτόπουλος, Βαλσάμης, Ζουλης, Αθανασίου, Λαζίδης, Μουστάκας, Δαράκης, Λυκούδης, Βασιλακάκης

Ωρα 14:48  Αρκετή η προσέλευση του κόσμου, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει όσος την πεορηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τον πανσερραϊκό

Ωρα 14:55  Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα έχουμε και αγωνιστική δραστηριότητα στην ΕΠΣ Εβρου και συγκεκριμένα στο νότιο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Το πρόγραμμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ποντιακός, Μαϊστρος-Άβαντας, Ιπποκράτης-Άλεξ, Καππαδοκία-Απαλός, Νίψα-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

1′ Εναρξη του αγώνα

20′  Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. Το 0-0 παραμένει.

30′  Ημίωρο με τους γηπεδούχους να έχουν κατοχή, αλλά λίγες ευκαιρίες (όχι κλασικές)

45′ Πολλά λάθη, έπεσε ο ρυθμός κι άλλο, τίποτα ιδιαίτερο στο τελευταίο τέταρτο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Εβρος Σουφλίου – ΠΑΟ Κοσμίου 0-0.

46′ Αλλαγή για το Σουφλί. Έξω ο Μπάμιος, μέσα ο Θεοδωράκης.

59′ Δεύτερη αλλαγή για το Σουφλί. Στη θέση του Λαζαρίδη πέρασε ο Καμπιώτης.

65′  Αλλαγή για το Κόσμιο. Εξω ο Λαζίδης, μέσα ο Κυπιρτόγλου

71΄ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για το Σουφλί, που πιέζει: έξω ο Μεμέτ, μέσα ο Βιόπουλος.

80′ Γκολ για τον Έβρο Σουφλιου. Εκτέλεσε φάουλ ο Αραμπατζής, ο Λυκούδης έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω πετυχαίνοντας αυτογκόλ. Έτσι έγινε το 1-0 στο Θρακιώτικο ντέρμπυ.

90’+3 Τέλος του αγώνα στο Σουφλί. Ο Έβρος Σουφλίου κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟ Κοσμίου και έτσι διατηρήθηκε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό σε 6 αγωνιστικές. Τελικό αποτέλεσμα: Εβρος Σουφλίου – ΠΑΟ Κοσμίου 1-0.

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται το live μας, που έγινε με πολλά προβλήματα και ζητούμε συγνώμη για την φτωχή ενημέρωση σε σχέση με αυτά που σας είχαμε συνηθίσει. Σύντομα όμως θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από το “Ελ Θράκικο” της Γ’ Εθνικής.