Photos: Αποθέωση στο club της Original Αλεξανδρούπολης για την αποστολή της ΑΕΚ, που προπονήθηκε στις… Φέρες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Σύσσωμη η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επισκέφθηκε το τοπικό club της Original μία ημέρα πριν τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της πολής.

Οι φίλαθλοι της Ένωσης αποθέωσαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, δείχνοντας την αγάπη τους προς την ομάδα για ακόμα μια φορά. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και άπαντες στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυτων πιστεύουν στη νίκη στο δευτεριάτικο ντέρμπι κόντρα στον Εθνικό (4/11, 17:00), η οποία αν έρθει θα φέρει τους κιτρινόμαυρους μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο μιλάαμε και για ντέρμπι κορυφής, αφού και ο Εθνικός θέλει τη νίκη για τον ίδιο λόγο. Το club της Αλεξανδρούπολης παρέλαβε 100 εισιτήρια για το ματς με τον Εθνικό στη τιμή των 10 ευρώ, τα οποία σχεδόν έχουν γίνει ανάρπαστα από τους φίλους της ΑΕΚ.

“Η ΑΕΚ της Καρδιάς”, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, προπονήθηκε τελικά το απόγευμα, μετά από αρκετή ταλαιπωρία ως προς την αναζήτηση γηπέδου, στο κλειστό γυμναστήριο των… Φερών (αφού δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο στην Αλεξανδρούπολη). Η αποστολή διανυκτερεύει σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης ενόψει του μεγάλου αυριανού αγώνα.