Α2 Γυναικών: Όσα έγιναν στον αγώνα Αίας Ευόσμου – Νίκη Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Προβάλλοντας αντίσταση ουσιαστικά μόνο στο πρώτο σετ, η Νίκη Αλεξανδρούπολης γνώρισε φυσιολογική ήττα από τον Αίαντα στον Εύοσμο με 3-0 σετ και επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη παραμένοντας χωρίς βαθμό αλλά και σετ μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Η Νίκη προσπάθησε να κοντράρει στο πρώτο σετ τον αντίπαλο, η ανωτερότητα του οποίου ήταν όμως εμφανής. Αφού χάθηκε με 25-20 το πρώτο σετ, επήλθε απογοήτευση με αποτέλεσμα πιο εύκολα να χαθεί με 25-14 το δεύτερο και με 25-16 το τρίτο.

Βέβαια, πρόκειται για ήττα εντός προγράμματος σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, όπως συνέβη και στην πρεμιέρα με τον Ναύαρχο Βότση.  Την επόμενη εβδομάδα η Νίκη φιλοξενει΄στο” Μιχάλης Παρασκευόπουλος” τον Επίκουρο.

Τα σετ: 25-20, 25-14, 25-16

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαβαλάς): Χριστινίδου, Αποστολίδου, Τοσονίδου, Ξενιτιαδου,   Καλανταρίδου, Κούση, Μυρίδου (λ) /   Ζλατίντσι, Ακριτίδου, Γρηγορίου, Ορφανίδου.
ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καραμπαλη, Λαμπρίδου, Τζιογκίδου, Μουτσιου, Βαρελά, Λυμπεροπούλου (λ) / Βενέτη,  Σιρδάρη, Χαρισιάδου.