Ελάτε με τo ThrakiSportS στην Ρουμανία για να πάρουμε όλοι μαζί την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!!!

ToThrakiSportS σας στέλνει στην Ρουμανία για να πάρουμε όλοι μαζί την πρόκριση στην Βραζιλία!!!

Μπήκε ο Νοέμβριος στον οποίο από αθλητικής πλευράς κυριαρχούν τα μπαράζ της Εθνικής Ομάδας με την Ρουμανία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και το ThrakiSportS ετοιμάζει εκδρομή στο Βουκουρέστι για να στηρίξουμε όλοι μαζί την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ThrakiSportS έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ 50 εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα της Ρουμανίας με την Ελλάδα την Τρίτη 19 Νοεμβρίου και διοργανώνει διήμερη εκδρομή για το Βουκουρέστι, με αναχώρηση από Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα (τις τέσσερις μεγάλες πόλεις της Θράκης). Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Δευτέρας (18/11), θα υπάρξει διανυκτέρευση σε πολυτελές ξενοδοχείο της ρουμανικής πρωτεύουσας, ξενάγηση το πρωί της Τρίτης στο Βουκουρέστι, φυσικά η παρακολούθηση του αγώνα και επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του πίσω στην Ελλάδα.

Στόχος είναι να φύγει τουλάχιστον ένα πούλμαν με 50 φιλάθλους από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα, με σοβαρό το ενδεχόμενο να μπορέσουμε να τους διπλασιάσουμε ή και να τους πολλαπλασιάσουμε αν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Το κόστος συμμετοχής, που θα περιλαμβάνει τις μετακινήσεις, την διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο «Παρίσι των Βαλκανίων» (όπως αποκαλείται το Βουκουρέστι), τις ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της πόλης και φυσικά το εισιτήριο του μεγάλου αγώνα είναι 98 ευρώ.

Σε περίπτωση που θα υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές από τα εισιτήρια που θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε, θα ικανοποιηθούν πρώτα τα αιτήματα όσων αφενός έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook και άρα μετέχουν στην μεγάλη οικογένεια του ThrakiSportS και αφετέρου έχουν σπεύσει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο thrakisports@yahoo.gr. Για τον λόγο αυτό, αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς στην εκδρομή που διοργανώνει το ThrakiSportS στην Ρουμανία για να πάρουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σπεύσατε άμεσα να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθώντας τα επόμενα δύο βήματα.

α) να σπεύσετε να κάνετε like στο γκρουπ του ThrakiSportS στο Facebook. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι όπως είστε στην κανονική σελίδα του ThrakiSportS, να πατήσετε πάνω δεξιά την εφαρμογή του Facebook και ακολούθως την ένδειξη “like”. Αν είστε ένας από τους πάνω από 800 φίλους που ήδη έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, προχωρήστε κατευθείαν στο επόμενο βήμα
 
β) να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση   thrakisports@yahoo.gr όπου θα μας αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) και πόλη διαμονής, ώστε να γνωρίζουμε από ποιο σημείο της Θράκης θα μπορέσετε να επιβιβαστείτε στα λεωφορεία που θα ναυλωθούν από το ThrakiSportSγια το Βουκουρέστι.

 

Δηλώστε λοιπόν τώρα συμμετοχή και ταξιδέψτε με το ThrakiSportS στο Βουκουρέστι για να δώσουμε οι Θρακιώτες δυναμικό «παρών» στο Βουκουρέστι και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την ιστορική πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στις 32 φιναλίστ του Μουντιάλ της Βραζιλίας!!! Παράλληλα, το ThrakiSportS κάνει ενέργειες ώστε να υπάρξουν ξεχωριστά δώρα στους φίλους που θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι, τα οποία θα ανακοινωθούν σε επόμενες αναρτήσεις μαζί με αναλυτικές λεπτομέρειες και το πλήρες πρόγραμμα του ταξιδιού. Σπεύσατε…