Πρόεδρος ΕΟΠΕ: «Ψηλά και πάλι το βόλεϊ του Έβρου και η ομοσπονδία αρωγός»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στο κατάμεστο κλειστό της Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Σκρα Μπελχάτοφ για το CEV Cup ήταν κι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης μαζί με το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου, όπως ανέφερε νωρίτερα το ThrakiSportS.

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι πολύ σημαντικό γεγονός για το ελληνικό βόλεϊ η επιστροφή του Εθνικού στην Ευρώπη, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Επομένως, μόνο μπράβο αξίζουν στην προσπάθεια που γίνεται σε αυτήν την ομάδα. Είδαμε έναν αγώνα όμορφο. Η ομάδα της Σκρα έδειξε ότι ήταν ιδιαίτερα δυνατή αντίπαλός, αλλά παρόλα αυτά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι έφτασε ο Εθνικός να παίζει σε τέτοιο επίπεδο και να κάνει το βόλεϊ του Έβρου να ξαναβρεθεί εκεί ψηλά που ήταν κάποτε», δήλωσε στην εφημερίδα «Γνώμη του Έβρου» ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τα όσα έζησε στην πόλη της Θράκης.

«Η ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν εντυπωσιακή, υπήρξε εξαιρετική οργάνωση και γενικά το γήπεδο άφηνε μια πολύ όμορφη εικόνα σε όλους. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε γιατί μπορούν να έρθουν πολύ καλύτερα πράγματα παρά τις δυσκολίες που περνάμε όλοι μας. Η Αλεξανδρούπολη συνεχίζει να τροφοδοτεί τις εθνικές ομάδες και αυτό δεν θα σταματήσει γιατί και τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι άξια. Εύχομαι στους ανθρώπους του Εθνικού να συνεχίσουν με όρεξη την προσπάθεια τους και να δούμε μεγάλες στιγμές εδώ στο μέλλον εδώ και στα κύπελλα Ευρώπης».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να στηρίζει την περιφέρεια και ειδικά τον Έβρο ο κ. Μαυρομάτης τόνισε ότι: «Από πλευράς Oμοσπονδίας την στήριξη την έχουν και θα την έχουν όλη η περιφέρεια και ειδικά η Αλεξανδρούπολη με την οποία έχω ιδιαίτερους δεσμούς», ενώ εξήρε και την απόφαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης «να μετονομάσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης ‘Μιχάλης Παρασκευόπουλος’. Είναι μία μεγάλη τιμή για έναν άνθρωπο που πρόσφερε πάρα πολλά στο ελληνικό βόλεϊ».