Ο πρώην παίκτης του Πανθραξ που εκτέλεσε την ομάδα της Κομοτηνής από τα 11 βήματα

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, που ανέλαβε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι για τη Νίκη Βόλου και να στείλει την ομάδα της Μαγνησίας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποκλείοντας τον Πανθρακικό, δεν είναι άγνωστος στους Κομοτηναίους. Υπήρξε παίκτης της ομάδας πριν τρία χρόνια, όπως και άλλοι δύο από το ρόστερ της Νίκης.

Ο 26χρονος αριστερός οπισθοφύλακας πήγε στον Βόλο το καλοκαίρι του 2012, μετά την αποχώρησή του από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Εκεί είχε κάνει μια πολύ καλή χρονιά με τον σύλλογο της Πέλλας στη Β Εθνική αγωνιζόμενος σε 21 παιχνίδια, ενώ αμέσως πιο πριν είχε αγωνιστεί για μερικούς μήνες στον Μακεδονικό αλλά και για ένα εξάμηνο στον Πανθρακικό.

Ήρθε στην Κομοτηνή στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2009-2010, κατά την οποία ο Πανθρακικός αγωνιζόταν στην Super League αλλά υποβιβάστηκε. Έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2010 στην ομάδα, με την οποία είχε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Γεννημένος στις 11/8/1987, έχει επίσης αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Θερμαϊκό Θέρμης και στη Δόξα Δράμας, πριν έρθει στον Πανθρακικό και μετά πάει στον Μακεδονικό, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τη Νίκη  Βόλου, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πέρα από τον Παπαδόπουλο, άλλοι δύο πρώην παίκτες του Πανθρακικού αγωνίστηκαν ως αντίπαλοί του και πανηγύρισαν την πρόκριση με την φανέλα της Νίκης. Ο λόγος για τους Αποστολίδη και Ταΐρη. Αλλά ο Παπαδόπουλος έμελε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι και να μείνει στην ιστορία…