Υψηλές παρουσίες στον Εθνικό! Δίπλα – δίπλα δήμαρχος, δεσπότης και πρόεδρος ΕΟΠΕ!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου
–  Που μπορεί να συναντήσει κανείς δυο επιφανείς δικηγόρους με έναν λογιστή και έναν ιερέα; Και μάλιστα όχι όποια και όποια άτομα, αλλά τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, την δεσπότη της περιοχής και τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός; Μα φυσικά στο κλειστό!!!

Όλοι τους βρέθηκαν στην εξέδρα του “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” για να παρακολουθήσουν από κοντά τον επαναληπτικό για το CEV Cup ανάμεσα στην ομάδα του Έβρου και την Σκρα Μπελχάτοφ. Τους βλέπετε άλλωστε και στην φωτογραφία του Thraki Photo Agency, που περιλαμβάνεται στο μεγάλο photo story που δημοσιεύσαμε από τον αγώνα.

Αριστερά μόλις που διακρίνεται ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος και δίπλα του ο δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Λαμπάκης, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της περιοχής, ο οποίος ανταλλάσει χειραψία με τον (λογιστή στο επάγγελμα) πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα.

Δίπλα του όμως ο Λαμπάκης έχει έναν άλλο επιφανή δικηγόρο, που τυγχάνει μάλιστα νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, που τον βλέπετε στο κέντρο της φωτογραφίας, να κοιτά τον φακό του Thraki Photo Agency.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ επέλεξε να έρθει στον Έβρο και να παρακολουθήσει αυτόν τον αγώνα, έχοντας μαζί του για παρέα και τον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου, τον ορεστιαδίτη παράγοντα που είναι εδώ και πολλά χρόνια ο μόνος εβρίτης που εκλέγεται για πολλές θητείες στα διοικητικά συμβούλια της ομοσπονδίας βόλεϊ.