Skoda Ξάνθη: Η αποστολή και η πιθανή ενδεκάδα για τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ηρακλή

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, με τον Γερμανό τεχνικό της ομάδας Ράινερ Μάουρερ να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης την 18μελή αποστολή του αγώνα. 

Μπορεί το παιχνίδι με τον Ηρακλή να είναι κρίσιμο λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα (1-0 υπέρ του Γηραιού) αλλά και των εκπλήξεων που ήδη έχουν σημειωθεί στο Κύπελλο (αποκλείστηκαν ο Πανθρακικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός), .όμως ο Ράινερ Μάουρερ είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές (λόγω απουσιών) στην ενδεκάδα.

Άλλωστε, πέρα από το παιχνίδι της Πέμπτης, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι την Κυριακή η Ξάνθη δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες. 

Αναλυτικά η αποστολή Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Χοσέμι, Φλίσκας, Ντιέ, Μάνταλος, Μαρίν, Κάλβο, Σουάρεζ Εστράδα, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος, Βασιλακάκης, Παπαδιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως πιθανότερη ενδεκάδα για τον επαναληπτικό με τον Ηρακλή σε μία διάταξη 4-2-3-1  είναι οι  Κυριακίδης, Χοσέμι, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντιε , Φλίσκας, Σολτάνι , Μάνταλος, Μαρίν και Σολάρι.