Η συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό του Εθνικού από την Σκρα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–   Μπορεί να έκλεψε την παράσταση η δήλωση του Άκη Σιδηρόπουλου ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν στην ενεργό δράση, ωστόσο στην συνέντευξη τύπου υπήρξαν και αναλυτικές αναφορές στον αγώνα, τις εμπειρίες που αποκόμισε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αλλά και τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ.

“Θέλει χρόνο, ιδρώτα και εμπειρία, για να καταφέρουμε κάτι καλό στην Ευρώπη. Θα συνεχίσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις στο Challenge Cup. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες και τις ευρωπαϊκές. Δώσαμε 12 άσσους στην αντίπαλό μας, κάτι που δείχνει ότι ήμασταν ψυχολογικά φορτισμένοι”, σχολίασε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Μουστακίδης και συνέχισε: “Το μυαλό μας είναι στην ΑΕΚ, η οποία είναι μια επικίνδυνη αντίπαλος. Στόχος μας είναι η νίκη στο ματς της Δευτέρας. Ήταν μεγάλη μας χαρά, που συμμετείχαμε στο CEV Cup. Χρειαζόμαστε χρόνο, για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να κοντράρουμε τόσο δυνατές ομάδες”.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας Άκης Σιδηρόπουλος σχολίασε: “Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Φάνηκε ότι η ομάδα της Σκρα είναι σε άλλο επίπεδο. Το CEV Cup έχει τελειώσει για μας και το μυαλό μας πλέον είναι στο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση σήμερα, στενοχωρώντας ίσως τον κόσμο μας, που ήρθε να μας στηρίξει για ακόμα μια φορά. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χαρά, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ΑΕΚ, που είναι καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Από την πλευρά της Σκρα μίλησαν ο αρχηγός Βλάζλι και ο προπονητής Φαλάσκα. Και οι δύο επισήμαναν ότι ήταν ευκολότερο το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη από ό,τι περίμεναν ενώ δήλωσαν ευτυχισμένοι από τη νίκη και την απόδοσή τους. Σε ερώτηση αν στόχος της πολωνικής ομάδας είναι να κατακτήσει το CEV Cup, ο αργεντίνος αλλά πολιτογραφημένος ιταλός τεχνικός είπε ότι στόχος είναι σε όποιο γήπεδο κι αν πηγαίνουν να παίζουν συγκεντρωμένα, να αποδίδουν καλό βόλεϊ και να κερδίζουν κάθε ματς και μετά από κάθε παιχνίδι θα βλέπουν τι πετυχαίνουν. “Επομένως δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος. Στόχος είναι το καλό βόλεϊ”, συμπλήρωσε.