Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη ο επαναληπτικός Εθνικού – Σκρα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μπορεί οι φίλοι του βόλεϊ να είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τον αγώνα Σκρα – Εθνικός δορυφορικά από το PolSat και ιντερνετικά από το ThrakiSportS και το LaOla1, ενώ υπάρχει και το dvd που εξασφάλισε και δώρισε στους τυχερούς αναγνώστες του το ThrakiSporS (σύντομα θα φτάσει στους νικητές), ωστόσο όσοι δεν βρεθούν την Τετάρτη στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης για τον επαναληπτικό, δύσκολα θα έχουν ανάλογη ευκαιρία για το ματς Εθνικός – Σκρα.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας, κανένα (μα κανένα!) κανάλι δεν έχει ενδιαφερθεί για να ζητήσει τα δικαιώματα του αγώνα. Ακόμα και από τους πολωνούς, που έχουν τρέλα με το βόλεϊ, δεν έγινε ουδεμία νύξη για τηλεοπτική κάλυψη του επαναληπτικού (κάτι που αν είχε γίνει θα διευκόλυνε και την κατάσταση, αφού θα μπορούσε να γίνει ανταλλαγή εικόνας και έτσι όποιο ελληνικό κανάλι ενδιαφέρονταν, θα είχε και τους δυο αγώνες στην τιμή του ενός).

Κατόπιν αυτού, ο μόνος τρόπος που θα έχουν οι φίλοι του βόλεϊ εκτός Αλεξανδρούπολης να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα είμαι μέσω του livescoreκαι livetextαπό το ThrakiSportS, που θα δώσει δυναμικά το «παρών» και στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, σε συνεννόηση και συνεργασία με την διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός, θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε και αν τα καταφέρουμε τεχνικά, να βγάλουμε σε livestreaming τον ιστορικό αγώνα ώστε να μπορέσει να τον παρακολουθήσει το φίλαθλο που για οποιονδήποτε λόγο θα αδυνατεί να παραβρεθεί στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης…